Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Semnificatia florilor in coroanele funerare

Prin intermediul florilor putem transmite sentimente puternice, astfel ele devin mesagerii nostri atunci cand ne dorim sa exprimam dragostea, respectul, admiratia, bucuria sau regretul. Prin frumusetea si eleganta lor, florile devin simboluri si sunt sigurele capabile sa transmita emotii. In aranjamentele funerare folosim flori sensibile care devin un omagiu pentru sufletul celui plecat dintre noi. Citeste in acest articol care este semnificatia florilor folosite in aranjamente funstre!

Semnificatia florilor

Pe site-ul nostru iti punem la dispozitie un mod inedit de a-ti exprima regretele eterne prin intermediul coroanelor funerare. Acestea sunt de obicei confectionate din flori cu mesaje si simboluri puternice care sa transmita emotia din sufletul dumneavoastra. Printre cele mai intalnite flori din coroanele funerare se numara si trandafirul, garoafa, crinii, crizantemele, iar printre cele mai pretioase si intalnite in coroanele funerare de lux sunt florile de anthurium si orhideele. Floarea intr-o coroana funerara are rolul de a transmite vesnicia sufletului prin insasi efemeritatea ei, precum si trecerea demna prin viata. De aceea, in acest moment coroanele funerare sunt folosite ca un mijloc de a-ti arata respectul pentru cel decedat.

Care sunt florile potrivite si ce exprima?

Trandafirul poate reprezenta garantia sufletului ca, desi nu mai este printre noi, persoana decedata va ramane mereu prezenta in inima noastra. Simbol al dragostei absolute, trandafirul este folosit frecvent in aranjamentele funerare pentru ca simbolizeaza iubirea pe care o vei purta vesnic persoanei dragi. In functie de culoarea aleasa, rosul, alb, roz sau galben, trandafirul este potrivit pentru a fi oferit drept omagiu, omului pe care l-am iubit, prietenului in care am crezut, colegului care ne-a fost aproape, persoanei care ne-a ajutat si care a disparut dintre noi.

Crinul este floarea regalitati si de aceea este flosita in coranele funerare la inmormantarile destinate oamenilor cu functii inalte pe scara sociala. De asemenea, albul simbolizeaza puritatea sufletului, eleganta si nobletea. De asemena, crinul poate sa reprezinte o invitatie oferita sufletului raposatului in Imparatia Raiului. Coroana crini de lux este un exemplu bun, deoarece aceasta are o estetica deosebita si este potrivita pentru a exprima cele mai profunde condoleante la un pret de neegalat care include si livrarea asigurata gratuit oriunde in Bucuresti!

Garoafele si crizantemele sunt cele mai comune flori folosite in aranjamentuele funerare. Acestea au o rezistenta indelungata, un pret accesibil si semnifica sinceritatea, iubirea si profunzimea sentimentelor purtate pentru cel care a plecat dintre noi.

Orhideele au o frumusete delicata, sculpturala si poarta totodata simbolul rafinamentului, luxului si misterului. Florile sunt folosite in aranjamente de lux oferite pentru persoane care au avut un rol important in viata voastra. Orhideea simbolizeaza iubirea, frumusetea si eleganta, gasindu-se in numeroase variante de culori si specii.

Gerbera este o floare care semnifica inocenta. Aceasta se gaseste in numeroase culori, cele mai des folosite in aranjamentele funerare fiind rosu si alb. Cromatica dezvaluie diverse semnificatii, albul exprimand puritatea sufletului, sinceritatea si admiratia. Gerbera este ideala in combinatie cu garoafele rosii si crizantemele pentru a exprima in modul potrivit regretele eterne

Aranjamente funerare din articol

Comanda rapida - 0374.87.74.87