Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Termeni și condiții


Termeni si conditii de utilizare a acestui site si politici de livrare, anulare a comenzilor si returnare a produselor comandate pe acest site:

0. Preambul

Acest site, domeniul si produsele listate pe site sunt proprietatea S.C. Arhexim S.R.L., Cod de inregistrare fiscala: RO3539388, Nr. inreg. Reg. Com: J40/2277/1993, Sediu social: Str. Leonida, nr. 28, Sector 2, Bucuresti.

Clientii/utilizatorii acestui site sunt de acord cu acest set de termeni si conditii de la intrarea pe website pana la finalizarea vizitei aici. Ca Utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati: sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra si despre livrare.

1. Timpi si politici de livrare

In Bucuresti efectuam livrari in minim 2-3 ore de la confirmarea comenzii, insa ora exacta de livrare nu poate fi garantata. Facem constant eforturi sustinute pentru a respecta cu exactitate intervalele orare indicate de catre clienti, insa acest lucru nu este tot timpul posibil in conditii de volume mari de comenzi, trafic greu, vreme nefavorabila sau alte conditii de forta majora. In situatii de acest tip se va mentine constant legatura cu clientul sau destinatarul comenzii, in vederea solutionarii cat mai rapide a problemei, acesta din urma intelegand riscurile asociate marfurilor de tip perisabil.

De asemenea, nu ne putem asuma nicio obligatie daca o livrare platita in avans nu poate fi efectuata din cauza informatiilor de livrare eronate, refuzului de primire din partea destinatarului sau daca destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de catre client, situatii de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu), acces limitat la adresa, etc. Expeditia comenzii in cauza se poate redirecta contra cost in o noua locatie cu livrare in termen de 24 de ore. Nu poate fi considerata nelivrata o comanda aflata intr-o astfel de situatie. Ne angajam sa oferim in cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrari clientilor nostri atunci cand ne sunt solicitate si sa facem tot ce este posibil pentru a solutiona eventuale situatii neprevazute aparute in procesul de livrare.

2. Produse, preturi si conditii de plata

Preturile tuturor produselor de pe site sunt finale. Pentru comenzi de peste 500 lei se percepe un avans de 50% din valoarea comenzii. In descrierea produselor, prin numarul de flori se intelege numarul de cupe continute in aranjament, acesta fiind uneori diferit de numarul de tije.

3. Politica de anulare a comenzilor

Orice comanda va putea fi considerata plasata in momentul confirmarii telefonice, completarea formularului de comanda fara o confirmare telefonica nereprezentand o garantie ca aceasta va fi livrata conform specificatiilor clientului.
Anularea de catre client a unei comenzi deja confirmate se poate face prin apel telefonic la numarul de contact al acestui site, cu cel putin 3 ore anterior inceputului intervalului orar agreat pentru livrare pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si minim 6 ore pentru comenzile cu livrare in Ilfov si numai in cazul in care comanda n-a fost deja executata / nu este in curs de livrare.

In cazul in care o comanda este anulata dupa termenul mentionat mai sus, clientul se obliga sa achite 75% din contravaloarea comenzii. In cazul anularii comenzilor platite in avans, sumele vor fi inapoiate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptionarea solicitarii in scris.

Ne rezervăm dreptul de a anula o comandă din motive obiective (lipsa materiei prime, probleme tehnice, imposibilitatea de a livra în timp util etc), urmând a anunța clientul de aceast fapt cu minim 2 ore înaintea terminării invervalului de livrare agreat și de a returna integral eventualele sume încasate pentru comanda respectivă.

4. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

5. Politica de retur

Produsele perisabile nu se pot returna, conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003

6. Soluționarea disputelor

În cazul în care clientul consideră că există o problemă cu comanda livrată (legată de conformitate, calitatea produsului sau de orice alt gen), se poate adresa pentru clarificări și/sau soluționarea problemei la telefon 0374.877.487 în programul de lucru (L-V 9:00-19:00) sau la adresa de email contact(la)coroanefunerare(punct)com

7. Legea aplicabila

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

8. Politica de confidentialitate

Site-ul nostru duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim numai in scopul pentru care au fost introduse (confirmarea si livrarea comenzii). Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa de e-mail a niciunui client unor terti (persoane fizice sau juridice) si nu vindem, oferim, sau facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

9. Modificari

Ne rezervam dreptul, la propria discretie, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Clientii / utilizatorii acestui site au obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu sunt de acord cu modificarile aduse acestora, vor inceta utilizarea site-ului. Daca se continua folosirea site-ului, se considera ca utilizatorul/clientul este de acord cu modificarile efectuate.
Comanda rapida - 0374.87.74.87