Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Termeni și condiții


Termeni si conditii de utilizare a acestui site si politici de livrare, anulare a comenzilor si returnare a produselor comandate pe acest site:

0. Preambul

Acest site este operat de catre Coroane Funerare București, Cod de inregistrare fiscala: 46615853, Nr. inreg. Reg. Com: J40/15402/2022, Sediu social: Str. Leonida, nr. 28, Bucuresti.

Clientii/utilizatorii acestui site sunt de acord cu acest set de termeni si conditii de la intrarea pe website pana la finalizarea vizitei aici. Ca Utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati: sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra si despre livrare.

1. Program, timpi și politici de livrare

În București efectuăm livrări în minim 2-3 ore de la confirmarea comenzii, însa ora exactă de livrare nu poate fi garantată. Facem constant eforturi susținute pentru a respecta cu exactitate intervalele orare indicate de către clienți, însa acest lucru nu este tot timpul posibil în condiții de volume mari de comenzi, trafic greu, vreme nefavorabilă sau alte condiții de forță majoră. În situații de acest tip se va menține constant legătura cu clientul sau destinatarul comenzii, în vederea soluționării cât mai rapide a problemei, acesta din urmă înțelegând riscurile asociate mărfurilor de tip perisabil.

De asemenea, nu ne putem asuma nicio obligație dacă o livrare plătita în avans nu poate fi efectuată din cauza informațiilor de livrare eronate, refuzului de primire din partea destinatarului sau dacă destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de către client, situații de vreme extreme (cod galben / cod roșu / cod portocaliu), acces limitat la adresă, etc. Expediția comenzii în cauză se poate redirecta contra cost spre o nouă destinație cu livrare în termen de 24 de ore. Nu poate fi considerată nelivrată o comandă aflată într-o astfel de situație. Ne angajăm să oferim în cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrări clienților noștri atunci când ne sunt solicitate și să facem tot ce este posibil pentru a soluționa eventuale situații neprevăzute apărute în procesul de livrare.

Fiind un serviciu online, comenzile se pot plasa pe site non-stop. Livrarea acestora se va face în intervalul selectat în pagina de comandă. În cazul în care intervalul dorit nu este disponbil, clienții ne pot contacta prin mijloacele de comunicare afișate pe site pentru a solicita un interval de livrare personalizat. Vom face toate eforturile, dar din motive obiective nu putem garanta întotdeauna modificarea intervalului de livrare. Orice modificare a intervalului de livrare se va face doar cu confirmarea noastră scrisă sau telefonică prealabilă.

Programul pentru serviciul de confirmare a comenzilor și suport prin telefon, email sau orice alte mijloace de comunicare este de luni până vineri între orele 9:00 și 19:00 cu excepția sărbătorilor legale. Comenzile cu plata la livrare (ramburs) vor fi livrate doar după confirmarea telefonică a comenzii. Orice întârziere în confirmare poate duce la livrarea întârziată a comenzii. În cazul în care nu se reușește confirmarea telefonică din diverse motive (telefon închis, număr incorect, lipsa răspunsului etc), comanda va fi anulată automat.

Livrarea de luni până vineri după ora 10:00 este gratuită în București. Se poate percepe o taxă de livrare în cazul în care se dorește livrarea înainte de ora 10:00, în weekend, în zilele foarte aglomerate sau în zilele de sărbătoare legală. De asemenea se poate percepe taxă de livrare în cazul în care este nevoie de mai multe încercări de livrare sau dacă livrarea se face la mai multe adrese. Taxa de livrare se va comunica clientului înainte de plata comenzii.

2. Produse, prețuri și condiții de plată

Prețurile tuturor produselor de pe site sunt finale. Pentru comenzi de peste 500 lei cu plata ramburs se percepe un avans de 50% din valoarea comenzii. În descrierea produselor, prin numărul de flori se întelege numărul de cupe conținute în aranjament, acesta fiind uneori diferit de numărul de tije. Coroanele și jerbele funerare nu au cârlig pentru agățat și nu ar trebui agățate, deoarece există riscul să se deterioreze.

Pozele produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare și ilustrează o variantă a produsului. Fiecare produs este unicat și realizat manual. Produsele vor respecta numărul și tipul florilor specificate în descrierea lor, dar aspectul produsului poate să prezinte diferențe față de poza de prezentare în funcție de varianta aleasă, gradul de înflorire a florilor folosite și interpretarea floristului care l-a executat.

3. Politica de anulare a comenzilor

Orice comanda va putea fi considerata plasata in momentul confirmarii telefonice, completarea formularului de comanda fara o confirmare telefonica nereprezentand o garantie ca aceasta va fi livrata conform specificatiilor clientului.

Anularea de către client a unei comenzi deja confirmate se poate face prin apel telefonic la numărul de contact al acestui site, cu cel puțin 3 ore anterior începutului intervalului orar agreat pentru livrare pentru comenzile cu livrare în București și minim 6 ore pentru comenzile cu livrare în Ilfov și numai în cazul în care comanda n-a fost deja executată / nu este în curs de livrare. În cazul în care se acceptă anularea și comanda a fost deja achitată, se va reține o taxă de retur de 10 lei (pentru acoperirea comisioanelor bancare / comisioanelor pentru procesarea plății cu cardul și acoperirea eventualelor costuri operaționale).

In cazul in care o comanda este anulata dupa termenul mentionat mai sus, clientul se obliga sa achite 75% din contravaloarea comenzii. In cazul anularii comenzilor platite in avans, sumele vor fi inapoiate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptionarea solicitarii in scris.

Ne rezervăm dreptul de a anula o comandă din motive obiective (lipsa materiei prime, probleme tehnice, imposibilitatea de a livra în timp util etc), urmând a anunța clientul de aceast fapt cu minim 2 ore înaintea terminării invervalului de livrare agreat și de a returna integral eventualele sume încasate pentru comanda respectivă.

4. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

5. Politica de retur

Produsele perisabile nu se pot returna, conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003

6. Soluționarea disputelor

În cazul în care clientul consideră că există o problemă cu comanda livrată (legată de conformitate, calitatea produsului sau de orice alt gen), se poate adresa pentru clarificări și/sau soluționarea problemei la telefon 0374.877.487 în programul de lucru (L-V 9:00-19:00) sau la adresa de email contact(la)coroanefunerare(punct)com

7. Legea aplicabila

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

8. Politica de confidentialitate

Site-ul nostru duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim numai in scopul pentru care au fost introduse (confirmarea si livrarea comenzii). Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa de e-mail a niciunui client unor terti (persoane fizice sau juridice) si nu vindem, oferim, sau facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

9. Modificari

Ne rezervam dreptul, la propria discretie, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Clientii / utilizatorii acestui site au obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu sunt de acord cu modificarile aduse acestora, vor inceta utilizarea site-ului. Daca se continua folosirea site-ului, se considera ca utilizatorul/clientul este de acord cu modificarile efectuate.
Comanda rapida - 0374.87.74.87