Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Coroane funerare la inmormantarea unui barbat

In zilele noastre, depunerea de coroane funerare a ramas printre putinele obiceiuri de inmormantare pe care le mai facem atunci cand o persoana apropiata dispare dintre noi. De aceea, ea trebuie sa reflecte regretul nostru, dar mai ales grija pentru sufletul drag, plecat dintre pamanteni. O coroana funerara aleasa cu atentie este precum o rugaciune spusa din suflet, asa ca intotdeauna vom da atentie florilor pe care le alegem si felului in care este realizata.

Ce flori alegem pentru o coroana funerara pentru barbati?

Prima intrebare pe care ne-o punem cand vine vorba despre cumpararea unei coroane este Ce flori sa aleg pentru coroana funerara? Oare are vreo importanta daca acea coroana este din flori naturale sau artificiale? Daca este din flori albe sau rosii? Va raspundem noi: are importanta, mai ales cand vine vorba despre o coroana funerara pentru barbati si o coroana funerara pentru femei.

Atunci cand dorim sa comandam o coroana funerara pentru inmormantarea unui barbat, vom tine cont de mai multe lucruri: daca acea persoana a iubit florile si daca a avut flori preferate, de statutul pe care l-a avut in familie si in societate, de meseria sa etc. Aceste preferinte nu sunt intamplatoare in alegerea unei coroane funerare! Asa cum vechile traditii ce se tineau cu strictete la inmormantari aveau anumite detalii distincte cand venea vorba de barbatii in varsta ai comunitatii, de vanatori, ciobani sau preoti, la fel, in zilele noastre, coroanele funerare reflecta importanta acelui barbat in viata noastra, fiind si o marturie a felului sau de a fi.

Cele mai indicate flori pentru o coroana funerara pentru barbati sunt cele simple. Aranjamentele in care este folosit un singur tip de floare (cum ar fi coroane funerare din crizanteme, coroane funerare din garoafe etc.) sunt foarte potrivite in varianta monocromatica, dar si cele in doua culori sunt potrivite.

Florile pe care le vom alege tin si de relatia pe care am avut-o cu cel decedat. Daca cel decedat ne-a fost o ruda apropiata, vom alege o coroana funerara distinsa, inalta, alcatuita din flori alese (crini, trandafiri) in diverse combinatii. Aveti grija ca aranjamentul funerar pe care il alegeti sa fie realizat cu bun-gust si sa nu fie foarte incarcat! De exemplu, puteti opta pentru coroane funerare din crizanteme sau trandafiri albi, ornate elegant cu anthurium sau crini imperiali. Modelele pe care vi le propunem sunt:

Nu de putine ori, din pacate, se intampla sa avem nevoie de o coroana funerara pentru un prieten, pentru o persoana care ne-a ajutat foarte mult sau care ne-a facut mult bine. In acest caz, trebuie sa ne gandim foarte bine la ce fel de om era cel decedat. Cu siguranta, dincolo de tristetea de a nu mai fi impreuna, exista gandul ca sufletul plecat dintre noi ne vrea fericiti, cu zambetul pe buze. Daca cel decedat era o persoana vesela, florile pot reflecta acest fel de a fi. Puteti alege o coroana funerara din gerbere pentru ca ele sunt florile veseliei. Alegeti coroane cu crini galbeni sau cu orhidee:

Ce mesaje scriem pe panglica unei coroane funerare?

Mesajele de condoleante pot fi cele sugerate de noi sau pot fi personalizate, in functie de realitatea ce ne-a legatu odata de cel decedat. Indiferent de alegerea Dvs., este foarte important sa fiti sinceri in intentie!

Aranjamente funerare din articol

Comanda rapida - 0374.87.74.87