Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Coroane funerare și flori de înmormântare pentru bărbați

În zilele noastre, depunerea de coroane funerare a rămas printre puținele obiceiuri de înmormântare care se mai practică pe scară largă atunci când o persoană apropiată dispare dintre noi. De aceea, acest lucru trebuie să reflecte regretul nostru, dar mai ales grija pentru sufletul drag, plecat dintre pământeni. O coroană funerară aleasă cu atenție este precum o rugăciune spusă din suflet, așa că întotdeauna vom da atenție florilor din care este alcătuită și felului în care este realizată. Atunci când comanzi coroane funerare și flori de înmormântare pentru bărbați, criteriile de alegere sunt diferite decât în cazul coroanelor funerare pentru femei.

În momentul în care dorești să comanzi o coroană funerară pentru un bărbat, va trebui să ții cont de mai multe lucruri: dacă acea persoană a iubit florile și dacă a avut flori preferate, de statutul pe care l-a avut în familie și în societate, de meseria sa etc. Aceste criterii nu sunt întâmplătoare în alegerea unei coroane funerare! Așa cum vechile tradiții ce se țineau cu strictețe la înmormântări aveau anumite detalii distincte atunci când venea vorba de bărbații în vârstă ai comunității, de vânători, de ciobani sau de preoți, la fel, în zilele noastre, coroanele funerare reflectă importanța acelui bărbat în viața noastră, fiind și o măturie a felului său de a fi.

În ceea ce privește forma coroanei, cel mai bine ar fi să alegi coroanele cu formă clasică, ovală.

Cele mai indicate flori pentru o coroană pentru bărbați sunt cele simple. Aranjamentele în care este folosit un singur tip de floare (cum ar fi coroanele funerare realizate exclusiv din crizanteme sau din garoafe) sunt foarte potrivite în varianta monocromatică, dar și în varianta cu flori în două culori.

Sugestiile noastre:

Florile pe care le vom alege țin și de relația pe care am avut-o cu cel decedat. Dacă acesta ne-a fost o rudă apropiată, vom alege o coroană funerară distinsă, înaltă, alcătuită din flori alese (crini, trandafiri) în diverse combinații. Aranjamentul funerar trebuie să fie realizat cu bun gust și să nu fie foarte încărcat.

Sugestiile noastre:

Nu de puține ori, din păcate, se întâmplă să avem nevoie de o coroană funerară pentru un prieten, pentru o persoană care ne-a ajutat foarte mult sau care ne-a făcut mult bine. În acest caz, trebuie să ne gândim foarte bine la ce fel de om era cel decedat. Cu siguranță, dincolo de tristețea de a nu mai fi împreună, există gândul că sufletul plecat dintre noi ne vrea fericiți și cu zâmbetul pe buze. Dacă cel care a plecat dintre noi era o persoană veselă, florile pot reflecta acest fel al său de a fi.

Sugestiile noastre:

Vezi și articolul despre ce se scrie pe coroană la înmormântare.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87