Mesaj sincere condoleante
Închide
Coroane si jerbe funerare

Comanda coroane funerare | Livrare urgenta | Coroane Funerare.com

Floraria online CoroaneFunerare.com se ocupa exclusiv de productie aranjamente florare funerare cu livrare la domiciliu. Oferim la comanda online coroane funerare, jerbe de flori si diverse buchete mortuare si aranjamente pentru inmormantare, fiind specializati pe realizarea de coroane de flori in atelier propriu.

Florarii nostri profesionisti va stau la dispozitie pentru comenzi la orice model de coroana funerara de pe site sau modele de coroane de flori personalizate - la comanda dupa specificatiile clientului, de luni pana vineri intre orele 09:00 si 19:00.

Cum se comanda online coroane funerare?

Sistemul de comanda este foarte simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa parcurgeti categoriile de produse de pe site, sa alegeti coroana funerara sau jerba de flori dorita, sa configurati marimea coroanei funerare si sa scrieti mesajul de pe panglica coroanei funerare, si sa trimiteti comanda on-line, completand datele de livrare. In cel mai scurt timp veti fi contactat pentru a confirma comanda si a agrea ziua si intervalul orar dorit pentru livrare.

Comanda online:

Realizam coroane funerare din flori de diverse tipuri si culori, in functie de comanda clientului. Orice model de coroana funerara de pe site se poate realiza din orice tip de flori, deci ne puteti contacta pentru a realiza o comanda de coroana de flori personalizata. Indiferent de florile folosite, coroana de flori sau coroana mortuara va avea acelasi pret, deoarece calculam pretul unei coroane funerare pornind de la pretul florilor de alcatuiesc coroana de flori.

Recomandarile noastre:

Livrare coroane funerare la domiciliu

Asiguram livrare gratuita la domiciliu pentru toate coroanele funerare comandate online, oriunde in Bucuresti, aceasta fiind efectuata in termen de maxim 24 de ore (o zi lucratoare) de la data confirmarii comenzii.

Pentru livrare urgenta (in aceeasi zi lucratoare, in 2-3 ore) sau livrari in afara programului de lucru, se percepe o taxa de urgenta de 19 lei.

Program: Luni-Vineri 09:00 - 19:00

Livrari: NON STOP, la comenzile confirmate si executate

De asemenea, pentru a veni in ajutorul Dvs., nu trebuie sa platiti nimic in avans cand efectuati comanda. Acceptam plata numerar, in sistem ramburs - la livrarea coroanei funerare comandate din magazinul online Coroane Funerare.com!

Informatii despre comanda coroane si jerbe de flori

Pentru orice intrebari sau pentru a verifica situatia unei comenzi, ne puteti contacta fie pe numarul de telefon 0374.87.74.87 fie pe adresa contact(la)coroanefunerare(punct)com

Coroane funerare in functie de flori:   garoafe  |   crizanteme  |   gerbera  |   crini  |   trandafiri  |   anthurium  |   orhidee

Comanda rapida - 0374.87.74.87