Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Coroane funerare la domiciliu | Coroane Funerare.com

Dorim sa venim in ajutor clientilor nostri prin asigurarea celor mai bune servicii de comanda online si livrare la domiciliu de coroane funerare in regim de urgenta sau gratuit.

Iata doar cateva din recomandarile clientilor nostri multumiti:

5 stele
Ioana Olteanu, Assistant Manager S.C. CityWeb Media S.R.L.

"Am comandat 2 coroane funerare din garoafe si trandafiri, marime de lux, pentru a le duce la slujba de inmormantare a unui fost coleg din partea firmei noastre, iar sistemul flexibil de comanda, serviciul prompt si nu in ultimul rand pretul bun, m-au determinat sa apelez la CoroaneFunerare.com. Coroanele au fost livrate in aceeasi zi si am fost impresionata de marimea si calitatea estetica a aranjamentului. Profesionisti si amabili, recomand!"

5 stele
Fam. Paslaru, Bucuresti

"De cand am descoperit site-ul CoroaneFunerare.com, precum si echipa saritoare si atenta la solicitarile noastre, am apelat la acest site pentru ajutor in situatiile neplacute pe care viata ni le rezerva. Apreciam ca s-au miscat repede, comenzile fiind livrate in aceeasi zi, precum si ca transportul a fost gratuit. In plus, cand a fost nevoie, baietii ne-au ajutat si cu transportul la locul de desfasurare a slujbei fara nici o pretentie suplimentara. Va multumim pentru ca existati si ca ajutati oamenii in momentele grele. Dumnezeu sa va ocroteasca!"

5 stele
Mircea Antonescu, Buftea, Ilfov

"Intr-un moment in care ma simteam pierdut am gasit site-ul dvs si am rezolvat rapid cu coroanele si jerbele pentru inmormantare. Spre surpriza mea, pretul a fost sub cel al florariei din piata, in conditiile in care am primit florile acasa si aratau si mai bine"

5 stele
Diana Luana F., Bucuresti

"Profesionisti care stiu sa lucreze cu persoane aflate in momente dificile ale vietii. Am comandat o coroana in regim de urgenta si a fost gata pentru livrare in aceeasi zi. Se raspunde la telefon imediat. Pentru transport am scris o adresa gresita, dar domnul care facea livrarea m-a sunat sa anunte si, cu blandete si rabdare, a inteles situatia si a fost dispus sa livreze la adresa corecta, ceea ce a insemnat drumuri in plus. Preturile sunt foarte bune, personalul extrem de binevoitor si serviciul prompt."

Aveti nevoie de ajutor? Va oferim livrare gratuita la domiciliu!

Iata doar cateva motive pentru a comanda online coroane funerare pe CoroaneFunerare.com

Sunati-ne acum: 0374.87.74.87 (luni-vineri: 09-19)

coroane funerare jerbe cosuri buchete cruci si inimi din flori

Comanda coroane funerare dupa pret:   coroane funerare ieftine  |   coroane funerare de lux

Comanda coroane funerare dupa flori:   garoafe  |   crizanteme  |   gerbera  |   crini  |   trandafiri  |   anthurium  |   orhidee |   cale

Comanda rapida - 0374.87.74.87