Mesaj sincere condoleante
Închide
Coroane si jerbe funerare

Coroane funerare la domiciliu | Coroane Funerare.com

Dorim sa venim in ajutor clientilor nostri prin asigurarea celor mai bune servicii de comanda online si livrare la domiciliu de coroane funerare in regim de urgenta sau gratuit.

Iata doar cateva din recomandarile clientilor nostri multumiti:

"Am comandat 2 coroane funerare din garoafe si trandafiri, marime de lux, pentru a le duce la slujba de inmormantare a unui fost coleg din partea firmei noastre, iar sistemul flexibil de comanda, serviciul prompt si nu in ultimul rand pretul bun, m-au determinat sa apelez la CoroaneFunerare.com. Coroanele au fost livrate in aceeasi zi si am fost impresionata de marimea si calitatea estetica a aranjamentului. Profesionisti si amabili, recomand!"

Ioana Olteanu, Assistant Manager S.C. CityWeb Media S.R.L.

"De cand am descoperit site-ul CoroaneFunerare.com, precum si echipa saritoare si atenta la solicitarile noastre, am apelat la acest site pentru ajutor in situatiile neplacute pe care viata ni le rezerva. Apreciam ca s-au miscat repede, comenzile fiind livrate in aceeasi zi, precum si ca transportul a fost gratuit. In plus, cand a fost nevoie, baietii ne-au ajutat si cu transportul la locul de desfasurare a slujbei fara nici o pretentie suplimentara. Va multumim pentru ca existati si ca ajutati oamenii in momentele grele. Dumnezeu sa va ocroteasca!"

Fam. Paslaru, Bucuresti

Aveti nevoie de ajutor? Va oferim livrare gratuita la domiciliu!

Iata doar cateva motive pentru a comanda online coroane funerare pe CoroaneFunerare.com

Sunati-ne acum: 0374.87.74.87 (luni-vineri: 09-19)

Comanda coroane funerare dupa pret:   coroane funerare ieftine  |   coroane funerare de lux

Comanda coroane funerare dupa flori:   garoafe  |   crizanteme  |   gerbera  |   crini  |   trandafiri  |   anthurium

Comanda rapida - 0374.87.74.87