Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Coroane funerare la inmormantarea unei femei

Femeia a fost si este, din cele mai vechi timpuri, asociata cu o floare. Pentru frumusetea si sensibilitatea ei, pentru discretia si farmecul ei, o femeie merita sa primeasca flori in fiecare zi. Ca o ironie a vietii, flori ajungem sa ii aducem si la ultima intalnire, la cea mai trista intalnire. Presaram pe ultimul drum suspine si petale triste, retraind frumoasele amintiri ce ne leaga de prietena, matusa, bunica sau mama noastra. Un adevar trist, dar cat se poate de real, pentru care durerea pare nesfarsita.

Ce flori alegem pentru o coroana funerara pentru femei?

Alegerea unei coroane pentru o femeie nu este un act complicat, insa trebuie sa avem in vedere relatia si lucrurile ce ne-au legat pe parcursul vietii, asa cum procedam si in cazul alegerii unei coroane funerare pentru un barbat. Cu siguranta, persoana decedata a iubit florile. Daca stim ce flori i-au placut cel mai mult, vom tine cont de acest lucru in alegerea noastra. De asemenea, vom incerca, pe cat posibil, sa evitam coroanele simple si vom alege coroanele alcatuite din mai multe tipuri de flori sau cele cu accente florale deosebite. De exemplu, iata cateva modele sobre, dar elegante, ce pot fi alese pentru o inmormantare:

Cand vine vorba de alegerea unei coroane funerare pentru o femeie, ne vom orienta catre aranjamente armonioase din flori deosebite. Puteti alege inclusiv coronitele rotunde de flori selecte! Coroana rotunda din crini roz si trandafiri albi si coroana rotunda din garoafe si crini imperiali sunt potrivite in special la inmormantarea unei femei tinere care ne-a fost apropiata.

Crucile funerare si inimile funerare sunt, de asemenea, alegerile potrivite pentru rudele apropiate si iubite, a caror plecare dintre cei vii este mai mult decat dureroasa. Pentru aceste femei deosebite din viata noastra, vom alege un aranjament deosebit din flori de lux pentru a ne arata intreaga pretuire:

Coroanele funerare trebuie sa fie insotite de panglici cu mesajul Dvs. CoroaneFunerare va asigura acest lucru gratuit, precum si livrarea oriunde in Bucuresti si imprejurimi. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti un mesaj de condoleante potrivit.

Aranjamente funerare din articol

Comanda rapida - 0374.87.74.87