Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Ce mesaj se scrie pe panglica unei coroane funerare?

Deși este greu să găsești cuvintele care să exprime tristețea și durerea pe care le provoacă moartea unei persoane dragi, este important să alegi mesajul potrivit pe care să îl scrii pe panglica unei coroane sau a unei jerbe funerare. Acest ultim text este important, pentru că reprezintă esența tuturor lucrurilor pe care nu am apucat, poate, să le spunem celor plecați dintre noi.

Cum trebuie să fie mesajul pentru panglica funerară?

În mod normal, atât coroanele funerare, cât și jerbele de înmormântare, vin însoțite de o panglică dublă sau de una simplă, dispusă pe diagonală, în funcție de cerințele clientului.

Dacă panglica este dublă, textul va conține numele persoanei sau persoanelor care trimit coroana (numele persoanelor sau gradul de rudenie – mama, tata, fiul, fiica, fratele, sora, unchiul, mătușa etc sau familia sau colectivul) și mesajul. În cazul în care panglica coroanei sau a jerbei este simplă, scrierea se va face pe ambele părți.

Fiind vorba de un spațiu limitat, textul mesajului funerar trebuie să fie scurt, sincer și concis. Cu cât mesajul de pe coroană este mai lung, cu atât textul va fi înghesuit și mai puțin lizibil. Textul trebuie să se poată încadra în mod armonios pe panglica coroanei, astfel încât să îi păstreze estetica. Un alt motiv pentru care nu e recomandat să scrii un mesaj lung este acela că textul trebuie să fie ușor de citit, chiar și de la distanță.

Mesajul scris pe coroană trebuie ales cu atenție, în funcție de relația pe care ai avut-o cu defunctul, dar și de sentimentele pe care dorești să le transmiți. Dacă ați avut o relație apropiată, poți folosi adresarea directă. Dacă însă relația ta cu persoana decedată nu a fost prea apropiată, dăruirea unei coroane se poate face în semn de respect și sprijin pentru familia îndurerată. Există și cazuri în care se pot oferi aranjamente funerare în numele unui colectiv (de la locul de muncă, în cadrul unei instituții etc). În acest context, mesajul de pe panglică poate exprima chiar motivul pentru care este oferit respectivul aranjament: în semn de respect, omagiu și dorința de a îi sprijini pe cei îndurerați.

Iată câteva exemple de mesaje pe care le poți scrie pe panglica unei coroane funerare și pe care le poți adapta în funcție de statutul persoanei decedate.

Mesaje coroane funerare pentru mama

Mesaje coroane funerare pentru tata

Mesaje coroane funerare pentru bunic sau bunică

Mesaje coroane funerare pentru soț sau soție

Mesaje coroane funerare pentru frate sau soră

Mesaje coroane funerare pentru unchi sau mătușă

Mesaje coroane funerare pentru un prieten sau o prietenă

Mesaje coroane funerare pentru un coleg sau o colegă

Mesaje coroane funerare pentru un artist

Mesaje pentru coroane de Ziua Eroilor sau de 1 decembrie

Evident, și compoziția coroanei sau a aranjamentului funerar este importantă. Florile de înmormântare își au semnificația și mesajul lor, accentuând, prin compoziția florală, mesajul funerar.

Oferim livrare gratuită în București pentru orice coroană funerară comandată online, în termen de maxim 24 de ore. Dacă doriți o livrare urgentă putem ajunge oriunde în București în 4-5 ore de la confirmarea comenzii!

În plus, pentru a veni în ajutorul dvs., vă oferim posibilitatea de a achita în momentul efectuării comenzii cu cardul (varianta ideală dacă doriți să depunem coroana la capelă sau cimitir), sau ramburs în numerar direct la primirea coroanei funerare.

Pentru orice întrebări sau pentru a verifica situația unei comenzi, ne puteți contacta fie la numărul de telefon 0374.87.74.87 fie la adresa contact(la)coroanefunerare(punct)com

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87