Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Mesaje coroana funerara si texte de scris pe panglica coroanei funerare

Coroanele funerare sunt insotite de o panglica impartita in doua, ce este atasata aranjamentului pentru a transmite mesajul de condoleante din partea depunatorului coroanei.

Ce text se scrie pe panglica coroanei funerare?

Textul scris pe panglica coroanei funerare este personalizat de cel care isi prezinta omagiul prin depunerea coroanei funerare, mesajul fiind dedicat persoanei decedate.

Mesajul este impartit in doua parti, conform cu cele doua parti obtinute prin indoirea panglicii ce insoteste coroana funerara: prima parte a mesajului este dedicat persoanei decedate, iar a doua parte reprezinta semnatura celui care depune coroana funerara.

Iata cateva variante de mesaje ce pot insoti coroana funerara:

Livrare coroane funerare in Bucuresti

Oferim livrare gratuita in Bucuresti pentru orice coroana funerara comandata online, in termen de maxim 24 de ore. Daca doriti o livrare urgenta putem ajunge oriunde in Bucuresti in 4-5 ore de la confirmarea comenzii!

Program: Luni-Vineri 09:00 - 19:00

Livrari: NON STOP, la comenzile confirmate si executate

In plus, pentru a veni in ajutorul dvs., nu trebuie sa platiti nimic in avans cand efectuati comanda. Acceptam plata direct la livrarea coroanei funerare!

Comandati online coroane funerare

Pentru orice intrebari sau pentru a verifica situatia unei comenzi, ne puteti contacta fie pe numarul de telefon 0374.87.74.87 fie pe adresa contact(la)coroanefunerare(punct)com

Coroane funerare in functie de flori:   garoafe  |   crizanteme  |   gerbera  |   crini  |   trandafiri  |   anthurium  |   orhidee

Comanda rapida - 0374.87.74.87