Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Comanda online coroane funerare cu executie pe loc si livrare in Bucuresti

Executia coroanelor funerare porneste de la alegerea formei si modelului dorit, alegerea florilor si executia pe loc a aranjamentului funerar.

Alege din peste 100 modele coroane funerare

Urmeaza scrierea panglicii cu mesajul de condoleante si, in final, depunerea la capela, biserica sau la cimitir.

Este important sa apelati la o florarie specializata in coroane funerare deoarece toate aceste proceduri necesita stocuri variate de flori, timp pentru executie si experienta floristului astfel incat coroana comandata sa transmita mesajul scontat intr-un mod select si ingrijit lucrat!

De unde comandati coroane funerare in Bucuresti?

Suntem o florarie cu peste 15 ani experienta in realizarea de coroane si jerbe funerare, avand atelierul de productie in centrul Bucurestiului. Executam pe loc toate aranjamentele funerare disponibile pe site si practicam preturi de producator, mai ieftin decat in orice florarie online sau traditionala din Bucuresti!

Livrare sau depunere gratuita in orice sector

In mod uzual, durata de executie a unei coroane funerare este de maxim 2 ore de la confirmarea comenzii plasata online pe site sau prin telefon, iar livrarea in Bucuresti se poate face in regim de urgenta in 2-3 ore si gratuit in aceeasi zi.

Ridicare coroana funerara direct din atelier

Vreti sa castigati timp? Va asteptam in atelierul florariei noastre din Sectorul 2, Str. Leonida, nr. 28 pentru a ridica personal comenzile deja plasate (si confirmate) pe site-ul nostru!

Comenzi online: NON STOP

Program call center: Luni-Vineri 09-19

Livrari comenzi confirmate si executate: Luni-Vineri 08-20, Sambata-Duminica 08-14

Va recomandam sa plasati comanda online pentru modelul de coroana funerara sau jerba funerara dorite, iar noi va garantam ca nu veti pierde timp si bani alergand prin florariile din Bucuresti!

 

Pe CoroaneFunerare.com toate aranjamentele funerare (atat coroanele funerare cat si jerbele de flori) sunt lucrate pe loc, de floristi profesionisti, la preturi de producator - ceea ce inseamna ca veti gasi coroane funerare ieftine, sub preturile oricarei florarii din Bucuresti!

 

Vedeti pe canalul nostru de Youtube o selectie cu cele mai frumoase coroane funerare executate in floraria noastra din Bucuresti pentru a va convinge de calitatea aranjamentelor noastre funerare, si comandati coroana funerara acum, in maxim 2 minute, direct din fata calculatorului sau de pe telefonul mobil!

Coroane funerare in functie de flori:

 

Livrare gratuita in Bucuresti si urgenta in Ilfov a comenzilor online de coroane

Pentru a veni in ajutorul dvs., toate comenzile online sunt lucrate in aceeasi zi, din flori naturale proaspete, fiind livrate gratuit in Bucuresti! Pentru comenzi urgente putem ajunge la adresa clientului in maxim 2-3 ore, oriunde in Bucuresti si in maxim 4 ore pentru judetul Ilfov.

Puteti comanda online cu plata prin card, sau cu plata ramburs astfel incat sa nu platiti nimic in avans la plasarea comenzii. Acceptam si plata direct la livrare!

Apelati cu toata increderea la serviciile noastre! Nu trebuie decat sa alegeti de pe site coroana funerara dorita si noi o executam pe loc si o livram gratuit in Bucuresti!

Contact florarie coroane Bucuresti - Coroane Funerare.com

Aveti nevoie de mai multe informatii?

Va stam la dispozitie pentru mai multe intrebari sau pentru a verifica starea unei comenzi de luni pana vineri la telefon 0374.87.74.87 sau pe adresa contact(la)coroanefunerare(punct)com.

Livrare coroane funerare in Bucuresti si Ilfov, in 2-3 ore:

 

Alege din peste 100 de modele de aranjamente funerare:

coroane funerare jerbe cosuri buchete cruci si inimi din flori

Comanda rapida - 0374.87.74.87