Mesaj sincere condoleante
Închide
Coroane si jerbe funerare

Coroane funerare Bucuresti | Livrare gratis | Coroane Funerare.com

Doriti sa comandati o coroana funerara cu livrare in Bucuresti?

Sistemul de comanda si productie a unei coroane funerare implica mai multe etape, de la alegerea florilor si modelului de coroana funerara pana la executia in sine a aranjamentului funerar, scrierea panglicii cu mesajul de condoleante si transportul la destinatie.

Toate aceste proceduri necesita timp si experienta (pricepere) din partea florarului astfel incat compozitia mortuara sa transmita mesajul scontat, intr-un mod select si ingrijit lucrat.

De unde comandati coroane funerare in Bucuresti?

Va recomandam sa plasati comanda online pentru modelul de coroana funerara sau jerba funerara dorite, iar noi va garantam ca nu veti pierde timp si bani alergand prin florariile din Bucuresti!

Suntem o florarie cu peste 15 ani experienta in realizarea de coroane si jerbe funerare, avand atelierul de productie in Bucuresti. Realizam la comanda toate tipurile de aranjamente funerare la preturi de producator, mai ieftin decat in orice florarie din Bucuresti! Durata de executie a unei coroane funerare este de maxim 2 ore de la data plasarii comenzii pe site sau prin telefon, iar livrarea in Bucuresti se poate face in regim de urgenta in 2-3 ore si gratuit in aceeasi zi.

Program preluare comenzi: Luni-Vineri 09:00 - 19:00

Program livrari: NON STOP in Bucuresti, la comenzile confirmate si executate

Pe CoroaneFunerare.com toate aranjamentele funerare (atat coroanele funerare cat si jerbele de flori) sunt lucrate profesionist, la preturi de en-gros - ceea ce inseamna ca veti gasi coroane funerare ieftine, sub preturile la coroane ale oricarei florarii din Bucuresti!

Vedeti pe canalul nostru de Youtube o selectie cu cele mai frumoase coroane funerare Bucuresti pentru a va convinge de calitatea aranjamentelor noastre funerare, si comandati coroana funerara acum, in maxim 2 minute, direct din fata calculatorului!

Livrare in Bucuresti coroane funerare si jerbe funerare

Pentru a veni in ajutorul dvs., toate comenzile online sunt lucrate in aceeasi zi, fiind livrate gratuit in Bucuresti! Pentru comenzi urgente putem ajunge la domiciliul clientului in maxim 2-3 ore, oriunde in Bucuresti si in maxim 4 ore pentru judetul Ilfov.

In plus, nu platiti nimic in avans cand plasati comanda. Acceptam plata direct la livrare!

Apelati cu toata increderea la serviciile noastre! Nu trebuie decat sa alegeti de pe site coroana funerara dorita si noi o executam pe loc si o livram gratuit in Bucuresti!

Ieftin, comod, rapid!

Contact florarie coroane Bucuresti - Coroane Funerare.com

Pentru orice intrebari sau pentru a verifica situatia unei comenzi, ne puteti contacta fie pe numarul de telefon 0374.87.74.87 fie pe adresa contact(la)coroanefunerare(punct)com

Coroane funerare in functie de flori:   garoafe  |   crizanteme  |   gerbera  |   crini  |   trandafiri  |   anthurium  |   orhidee

Comanda rapida - 0374.87.74.87