Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Coroane funerare din flori naturale sau artificiale?

Aranjamentele funerare reprezinta un ultim omagiu adus unei persoane dragi care nu mai este printre noi. Florile pot fi mesagerul celor mai sincere emotii si, in functie de eveniment, se aleg anumite tipuri care sa transmita mesajul potrivit. In acest articol iti vom expune avantajele si dezavantajele coroanelor din flori naturale sau artificiale. Afla care este varianta cea mai buna pentru acest eveniment!

Coroanele funerare artificiale

Aranjamentele funerare care imita florile naturale sunt realizate de regula din material plastic. La o prima vedere pot parea tentante, datorita rezistentei nelimitate a materialului. Ia totusi in calcul faptul ca timpul in care isi vor mentine aspectul impecabil nu este atat de indelungat. Conditiile meteo (soare, vant, ploaie) vor face ca culoarea sa isi piarda din intensitate si coroana sa nu mai arate la fel de bine.

Din punct de vedere estetic, o coroana artificiala nu se va ridica niciodata la standardele celor realizate din flori naturale. Din cauza materiaului din care sunt realizate, aspectul general este kitchos si nu are de-a face cu eleganta florilor adevarate. In plus, sa nu uitam ca plasticul nu este prietenul mediului inconjurator, de aceea te incurajam sa incerci pe cat posibil sa il eviti in viata de zi cu zi.

Nici semnificatia coroanelor artificiale nu este la fel cu cea a coroanelor din flori naturale. Nu transmit aceleasi emotii si nu pot oferi frumusetea, emotia, sensibilitatea si eleganta florilor naturale. Ofilirea acestora pe mormantul celor trecuti in nefiinta reprezinta dovada faptului ca moartea este un proces firesc, pe care trebuie sa il acceptam.

Cu toate acestea, un avantaj al alegerii unei coroane artificiale este bugetul. In general acestea sunt mai ieftine si se gasesc intr-o mare varietate de modele, fiind accesibile oricui. Ia totusi in calcul ca si unele coroane din flori naturale se pot compara ca pret cu cele artificiale - de exemplu cele care au mai putine flori sau cele care sunt realizate din garoafe, gerbera sau crizanteme.

Coroanele funerare din flori naturale

Aceste aranjamente impresioneaza prin aspectul elegant si prin emotiile transmise cu ajutorul florilor din care sunt realizate. Chiar daca nu au o rezistenta atat de indelungata precum cele articifiale, coroanele funerare realizate de florarii profesionisti se vor pastra pentru o perioada destul de lunga de timp. In atelierul nostru folosim flori de calitate si refacem stocul zilnic, pentru ca acestea sa fie proaspete. Din acelasi motiv confectionam coroanele chiar in ziua in care trebuie livrate.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87