Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Coroane funerare pentru inmormantarea unui copil

Acceptam cu o mai mare usurinta moartea unui om in varsta, desi suferinta este mare, mai ales cand acea persoana ne era apropiata. Insa nu intelegem mai deloc moartea sau suferintele unui copil. Suntem gata sa invinovatim viata, in toata complexitatea ei, de existenta mortii... Desi este un subiect delicat, echipa noastra a selectat aceste coroane funerare speciale pentru ingerii dintre noi, copiii.

Pentru copii, florile sunt minuni, la fel ca ei. De multe ori, asociem copiii cu florile datorita inocentei si frumusetii proaspete cu care au fost inzestrati. Insa uneori, viata, cu fatalitatea ei, devine nedreapta si nu cruta nici macar sufletele celor mici si firavi. Nici macar un milion de flori nu pot readuce bucuria pe fata si in inima unei mame care isi pierde copilul...

Coroane funerare la moartea unui copil

Aceste coroane funerare vor alina din infinita suferinta si va vor da speranta unei vieti mai bune pentru micul inger, dincolo de moarte.

Inmormantarea unui copil

De-a lungul timpului, multe intrebari legate de moartea copiilor au fost adresate celor intelepti. Raspunsurile, insa, nu au fost niciodata complete. Uneori, au alinat sufletele suferinde, dar nu in totalitate. Crestinismul asigura Paradisul ca loc de veci pentru copii, pentru cei ce nu au pacate. Pana la varsta de 7 ani, copiii sunt considerati ingeri pe pamant. Coroanele funerare amintesc de inocenta ingerasului si intr-un cadru sobru si dureros.

Slujba inmormantarii la moartea unui copil este diferita de cea facuta pentru un adult, tocmai datorita statutului pe care copilul il are. Pentru copiii de pana la sapte ani slujba si randuiala este diferita.

Copilul nebotezat poate fi inmormantat crestineste?

Multi oameni isi pun intrebarea atunci cand copiii nu au fost botezati, murind imediat dupa nastere sau la scurt timp din cauza unei boli. Acesti copii au un statut special deoarece nu a depins de ei moartea la scurt timp dupa nastere. Cu siguranta, acei copii ar fi fost botezati de catre parintii lor, de aceea ei vor avea parte de o inmormantare speciala, in care exista multe rugaciuni asemanatoare cu cele citite pruncilor botezati. La o astfel de inmormantare, coroanele funerare nu vor lipsi. Copiii nebotezati vor fi inmormantati intr-un colt special al cimitirului.

Aranjamente funerare din articol

Comanda rapida - 0374.87.74.87