Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Florile pentru ultimul drum. Ce coroane funerare sa alegi?

Florile sunt cele care nu trebuie sa lipseasca in evenimentele marcante din viata omului. Inca de cand ne nastem, la botez, in momentul nuntii, dar si pe ultimul drum, florile ne sunt alaturi, avand diferite simboluri. Asadar, cei care participa la un priveghi sau la o inmormantare au datoria de a aduce drept omagiu coroane si aranjamente funerare pentru sufletul celui adormit. Citeste in continuare pentru a afla care sunt cele mai potivrite coroane funerare si ce semnificatie au!

Ce semnificatie au florile?

Pentru ca fiecare floare are o semnificatie aparte, nu este tocmai usor sa alegi varianta potrivita pentru o inmormantare. Nu toate florile sunt potrivite pentru acest eveniment. Primul lucru de care trebui sa tii cont este ca ele sa fie oferite in numar par. Acest obicei face referire la faptul ca cel drag isi gaseste "perechea" in lumea de dincolo, insemnand a te uni in vesnicie cu lumea fara de sfarsit. Florile sunt in masura sa transmita respectul, dragostea si omagiul adus persoanei care nu mai este printre voi.

Florile potrivite pentru coroanele funerare

Cele mai potrivite flori pentru aranjamente funerare sunt garoafele, trandafirii, crizantemele, crinii, orhideea, anthurium sau calele.

Garoafele sunt printre cele mai populare flori care se regasec in aranjamentele funerare. Sunt o alegere potivita, accesibila pentru orice buzunar si exprima dragostea pentru cel drag. Cele mai potivite variante sunt garoafele albe, care exprima afectiunea sau garoafele rosii, simbol al nevinovatiei si renasterii. Alege garoafele pentru coroanele funerare clasice pentru a-ti arata simplu si sincer regretul si tristetea.

Trandafirii sunt adesea asociati cu dragostea absoluta, cu evenimentele fericite. Cu toate acestea, datorita simbolisticii lor, trandafirii semnifica si afectiunea fata de cel decedat. Cei rosii evoca tristetea nemarginita, cei albi puritatea sufletului si cei galbeni se daruiesc prietenilor apropiati pentru a exprima simpatia fata de persoana trecuta in nefiinta.

Calele au un aspect deosebit, impresioneaza prin forma lor si cele mai potrivite pentru aranjamentele funerare sunt cele albe. In plan simbolic, calele albe sunt un semn al puritatii, exprima sinceritatea cu care sunt adresate omagiile. Daca iti doresti sa oferi o coroana funerara deosebita, cu siguranta calele vor atrage toata atentia!

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87