Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Florile pentru ultimul drum. Ce coroane funerare sa alegi?

Florile sunt cele care nu trebuie sa lipseasca in evenimentele marcante din viata omului. Inca de cand ne nastem, la botez, in momentul nuntii, dar si pe ultimul drum, florile ne sunt alaturi, reusind sa trasmita diverse mesaje puternice. Asadar, cei care participa la un priveghi sau inmormantare au datoria de a aduce drept omagiu coroane funerare si aranjamente funestre pentru sufletul celui adormit. Citeste in continuare pentru a afla care sunt cele mai potivite coroane funerare si ce semnificatie au!

Ce semnificatie au florile?

Pentru ca fiecare floare are o semnificatie aparte, nu este tocmai usor sa alegi varianta potrivita pentru o inmormantare. Nu toate florile sunt potrivite pentru acest eveniment. Primul lucru de care trebui sa ti cont este ca acestea sa fie oferite in numar par. Acest obicei face referile la faptul ca cel drag isi gaseste 'perechea' in lumea de dincolo, insemnand a te uni in vesnicie cu lumea fara de sfarsit. Florile sunt in masura sa transmita respectul, dragostea si omagiul adus persoanei mult iubite care nu mai este printre voi. Pe site-ul nostru vei gasi diverse aranjamente potrivite pentru acest eveniment nefericit: coroane funerare rotunde, clasice, lacrima sau de lux, jerbe funerare, cruci si inimi funerare, buchete mortuare si cosuri cu flori. Varitatea de produse te va ajuta pentru a-ti prezenta regretele intr-un mod unic si personal.

Florile potrivite pentru coroanele funerare

Nici astazi nu iti vine sa crezi ca acel suflet drag ce radea langa tine nu mai este. Stii ca te priveste din Ceruri si se roaga pentru tine. Iti doresti sa-i arati cat de mult l-ai iubit si sa-ti exprimi sincerele regrete cu ajutorul unei coroane funerare speciale. Florile potrivite pentru mesaje puternice sunt: garoafele, trandafirii, crizantemele, crinii, orhideea, anthurium sau calele.

Garoafele sunt printre cele mai populare flori care se regasec in aranjamentele funerare. Este o alegere potivita, accesibila tuturor bugetelor care exprima dragostea pentru cel drag. Cele mai potivite variante sunt garoafele albe care exprima afectiunea sau garoafele rosii, simbol al nevinovatiei si renasterii. Alege garoafele pentru coroanele funerare clasice pentru a-ti arata simplu si sincer regretul si tristetea.

Trandafirii sunt adesea asociati cu dragostea absoluta, cu evenimentele fericite. Cu toate acestea, datorita simbolisticii acestuia aparte, trandafirul semnifica afectiunea fata de cel decedat. Cei rosii evoca tristetea nemarginita, cei albi puritatea sufletului si cei galbeni se daruiesc prietenilor apropiati pentru a exprima simpatia fata de persoana trecuta in nefiinta.

Calele au un aspect deosebit, impresioneaza prin forma lor si cele mai potrivite pentru aranjamentele funerare sunt cele albe. In plan simbolic, calele albe sunt un semn al puritatii, exprima sinceritatea cu care sunt adresate omagiile. Daca iti doresti sa oferi o coroana funerara deosebita, cu siguranta calele vor artage toata atentia!

Pe site-ul nostru gasesti sute de modele, combinatii cromatice si diverse flori asezate armonios intr-un aranjament funestru. Pentru ca alegerea omagiului pentru inmormantare tine si de gustul fiecaruia, sigur vei selecta aranjamentul potrivit din varietatea noastra! Intra pe site si comanda o coroana funerara acasa sau cu depunere directa la capela! Nu uita de mesajul tau sincer ce va insoti produsul!

Aranjamente funerare din articol

Comanda rapida - 0374.87.74.87