Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Ce flori sa aleg pentru o coroana funerara?

Din cele mai vechi timpuri, florile au avut un rol foarte important in transmiterea sentimentelor catre cel decedat, dar si catre familia si apropiatii acestuia. Florile exprima dragostea, dar si regretele, deopotriva sentimentele de atasament si de durere. Fiecare floare isi are mesajul ei, insa ce facem atunci cand dorim ca florile funerare sa dureze cat mai mult?

Florile pentru coroane funerare

Atunci cand alegem o coroana funerara, trebuie sa fim atenti la toate detaliile si aspectele. In primul rand, alegerea unor flori naturale in detrimentul celor artificiale denota respectul pentru cel decedat si pentru apropiatii lui. Apoi, este foarte important tipul de flori si culoarea pe care o alegem. Putem tine cont de varsta si statutul celui decedat. Astfel, vom alege anumite coroane funerare la inmormantarea unui copil, de exemplu. Nu este gresit daca alegem florile care ne plac noua, celor ce oferim o coroana funerara sau un aranjament funerar in cadrul ceremoniei funerare, sau daca optam pentru florile preferate ale celui decedat.

Florile folosite pentru un aranjament funerar au o anumita simbolistica. In alegerea lor, sunt importante atat culorile alese, cat si speciile. In simbolistica religioasa, florile amintesc de imaginea Raiului si de bucuria de a sta langa Dumnezeu.

Fiecare floare si culoare a acesteia poate fi aleasa in functie de simbolurile castigate de-a lungul timpului:

Flori proaspete mai mult timp

Este foarte important ca florile pe care le comandati sa fie proaspete in momentul in care aranjamentul funerar va este livrat. Insa depinde si de conditiile de pastrare ale florilor. Daca ati comandat o coroana funerara, este important ca ea sa fie pastrata intr-un loc racoros (o camera neincalzita), iar daca este vorba despre un buchet funerar, acesta va fi pus in apa proaspata. Daca stiti ca nu aveti cum sa indepliniti conditiile acestea, puteti sa alegeti coroanele funerare din crizanteme, gerbere sau garoafe in combinatii cu alte flori:

Comandarea unei coroane funerare potrivite

Deoarece decesul unui apropiat este intotdeauna un lucru imprevizibil, asigurati-va ca firma ce va asigura serviciile imbina cu succes calitatea cu promptitudinea. Coroane Funerare va asigura servicii rapide si de calitate, in plus, livrarea este gratuita oriunde in Bucuresti.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87