Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Comanda coroane de flori in sectorul 4

Realizam pe loc coroane funerare din flori naturale, buchete si cosuri funerare, jerbe, inimi si cruci din flori, cu livrare in 2-3 ore in sectorul 4 din Bucuresti. Daca nu puteti ajunge la inmormantare va punem la dispozitie serviciul de depunere la capela bisericii sau la cimitir. Livram produsele comandate oriunde in sector 4 in mod gratuit!

Florarie cu executie coroane funerare in sector 4

Cautati o florarie specializata in aranjamente funerare in zona Eroii Revolutiei, Aparatorii Patriei, Str. Luica, Constantin Brancoveanu, Soseaua Oltenitei, Piata Sudului, Bulevardul Dimitrie Cantemir, Splaiul Unirii sau in cartierul Giurgiului, Berceni, Oltenitei, Tineretului sau Vacaresti?

Executam aranjamente funerare dintre cele mai diverse, precum: jerbe funerare, buchete si cosuri cu flori pentru inmormantare, coroane mortuare ieftine sau de lux, cruci din flori si altele.

Transport gratuit in sectorul 4 din Bucuresti!

Produsele comandate sunt realizate pe loc, acestea putand fi livrate in 2-3 ore de la confirmare direct la adresa stabilita cu dvs., pentru ca florile sa fie proaspete. Livrarea la domiciliu sau depunerea la capela sunt incluse in pret!

Comenzi online:
NON STOP

Program call center:
Luni-Vineri 09-19

Livrari comenzi confirmate si executate:
Luni-Vineri 08-20, Sambata-Duminica 08-14

Pentru toate comenzile online puteti alege ridicarea personala a produselor din atelierul nostru din Sect. 2, Str. Leonida, nr. 28. sau depunerea in Sect. 4 in aceeasi zi. Va oferim suport telefonic si suntem alaturi de dvs. in aceste momente grele!

Depunere coroana funerara la cimitir sau biserica in 2-3 ore

Nu trebuie sa va faceti griji pentru transportul coroanei funerare, ce poate fi un impediment din lipsa de timp si spatiu. Chiar daca nu puteti fi prezent la inmormantare, va ajutam sa va exprimati sincerele regrete oferind livrare in siguranta la orice cimitir din sectorul 4. Plata o puteti efectua online cu cardul si noi vom depune aranajamentul funerar direct la capela cimitirului!

Zilnic realizam depunere coroane funerare la capela cimitirului Bellu Ortodox si Catolic, Buna vestire (Caramidarii de Jos), Cutitul de argint (Parc Carol) sau Metalurgiei din sector 4!

Cele mai importante cimitire din sector 4:

De asemenea, asiguram depuneri la capelele bisericilor aflate in sectorul 4: Constantin Brancoveanu, Biserica Sf. Spiridon, Sf. Nicolae Vladica, Sfintii Imparati Constantin si Elena, Cutitul de Argint (Parohia Barbatescu Nou) sau la mausoleu si capela cimitir Belu (Serban Voda).

Comanda online: simplu si rapid!

Apelati cu incredere la serviciile noastre! Coroanefunerare.com este cel mai mare magazin online de profil, cu sute de modele de coroane de flori in portofoliu si peste 15 ani de experienta in realizare si livrare aranjamente funerare in Bucuresti si Ilfov.

Comanda se face online, puteti opta pentru plata cu cardul sau ramburs si beneficiati de transport gratuit in sectorul 4 din Bucuresti, iar in conditii de urgenta aranjamentul ajunge in 2-3 ore la adresa stabilita.

Va puteti arata respectul pentru familia indoliata prin mesajul dvs. imprimat pe panglica funerara eleganta (inclusa in pret) putandu-va astfel exprima omagiile!

Aveti nevoie de mai multe informatii?

Va stam la dispozitie de luni pana vineri la telefon 0374.87.74.87 sau pe adresa contact(la)coroanefunerare(punct)com.

Recomandari ale clientilor nostri:

5 stele Raluca S., Str. Resita (sect 4)

"Am comandat aici cu 2 ocazii nefericite, 2 coroane si o jerba si vreau sa va incredintez ca va puteti baza 100% pe acesti oameni minunati care, prin efortul si seriozitatea si profesionalismul lor sunt alaturi de noi in momentele in care avem nevoie de ei [...]! Comandati cu incredere, credeti-ma , coroanele, jerbele, toate florile sunt exact ca pe site [...] Livrarea a fost ireprosabila, exact la ora stabilita cu telefon in prealabil, florile proaspete si frumos lucrate. Va multumesc!"

Livrari coroane de flori in Bucuresti si Ilfov (zone limitrofe sectorului 4):

Flori funerare cu depunerea gratuita in sect 4:

coroane funerare jerbe cosuri buchete cruci si inimi din flori

Comanda rapida - 0374.87.74.87