Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Comanda online coroane funerare in sectorul 3

Sunteti in cautarea unui magazin specializat pe realizarea de coroane funerare in sectorul 3? Floraria noastra online va ofera numeroase avantaje: aranjamentele funerare sunt realizate pe loc, din flori proaspete si livrate in aceeasi zi, gratuit in sector 3 Bucuresti.

Florarie sector 3 ce executa coroane funerare pe loc

Dispunem de o gama variata de produse in portofoliul nostru, precum: jerbe, buchete funerare, cosuri cu flori, coroane funerare clasice, cruci sau inimi funerare. Toate comenzile sunt lucrate in aceeasi zi, din flori naturale si pot fi ridicate sau livrate in 2-3 ore de la confirmare.

Pentru clientii nostri care locuiesc in zona Alba Iulia, Bd. Decebal, Mihai Bravu, Vitan, Bulevardul Unirii, Mircea Voda, Pallady, Camil Ressu, Splaiul Unirii, Piata Muncii, Nicolae Grigorescu sau in cartierele Balta Alba, Dristor, Salajan, Dudesti, Titan sau 1 Decembrie, oferim livrare gratuita la domiciliu in sector 3 sau depunere la capela pentru toate comenzile online.

Comanda poate fi plasata cu ridicare din magazin (Str. Leonida, nr. 28, sector 2 - la comenzi confirmate si executate) sau cu livrare / depunere in Bucuresti sector 3 in mod gratuit!

Comenzi online:
NON STOP

Program call center:
Luni-Vineri 09-19

Livrari comenzi confirmate si executate:
Luni-Vineri 08-20, Sambata-Duminica 08-14

Ne gandim la nevoile clientilor nostri si de aceea va stam la dispozitie atat online cat si telefonic pentru a alege cea mai buna optiune!

Depunere coroane funerare la biserica sau cimitir

Orice aranjament funerar comandat online pe Coroanefunerare.com este livrat gratuit in sector 3 din Bucuresti sau depus direct la capela cimitirului. Plata se poate face online cu cardul sau ramburs la adresa stabilita. Daca nu puteti fi prezent la inmormantare va oferim posibilitatea de a plati cu cardul online, iar noi vom depune gratuit coroana funerara la capela, cimitir sau biserica.

Zilnic realizam depunerea directa a coroanelor funerare la capela cimitirului Izvorul Nou, Dudesti sau Salajan din sect. 3!

Cimitire importante din sectorul 3:

Realizam si depunerea coroanei de flori la capela bisericii Sfantul Anton, Adormirea Maicii Domnului Titan, Sfantul Mina, Biserica Foisor dar si la alte capele centrale ale bisericilor sectorului 3!

Livrare gratuita in Bucuresti, sect 3:

Beneficiati de transport gratuit pentru produsele comandate online, orice coroana funerara, jerba, cos cu flori, buchet funerar, cruce sau inima funerara fiind livrata in sector 3 in aceeasi zi, in doar cateva ore de la confirmarea comenzii.

Panglica funerara este inclusa in pret si va purta gandurile dumneavoastra sincere, chiar daca nu puteti ajunge la locul inmormantarii! Noi va ajutam cu depunerea direct la capela cimitir din sectorul 3 Bucuresti!

Comandati rapid online, plata o puteti face cu cardul, iar noi livram produsul in siguranta la adresa dorita! Serviciul nostru de livrare va vine in ajutor in aceste momente dificile!

Aveti nevoie de mai multe informatii?

Va stam la dispozitie de luni pana vineri la telefon 0374.87.74.87 sau pe adresa contact(la)coroanefunerare(punct)com.

Recomandari ale clientilor nostri:

5 stele Daniela M., Bd Octavian Goga (sect. 3)

"IREPROSABIL ! In vreme de durere si tristete adanca, am primit ajutorul vostru ca o mana cereasca. Va multumesc in numele tuturor celor care au dorit sa aduca un ultim omagiu, elegant, colegului nostru, in vremuri in care nu putem sa fim alaturi fizic de familia indurerata."

Livrari coroane flori in Bucuresti si Ilfov (zone invecinate sectorului 3):

Comanda online cu depunere in sectorul 3:

coroane funerare jerbe cosuri buchete cruci si inimi din flori

Comanda rapida - 0374.87.74.87