Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Coroane de flori in sectorul 6 cu comanda online

Doriti sa comandati o coroana funerara executata pe loc de florari cu experienta si livrata la domiciliul dvs. sau la capela oriunde in sect. 6? Magazinul online Coroanefunerare.com va sta la dispozitie cu peste 100 de modele de coroane si aranjamente funerare.

Florarie online cu livrare coroane in sector 6

Daca locuiti in zona Iuliu Maniu, Bulevardul Timisoara, Pacii, Lujerului, Uverturii, Apusului, Bd. Ghencea, Calea Giulesti, 1 Mai sau in cartierul Militari, Drumul taberei, Crangasi, Ghencea sau Giulesti puteti comanda aranjamente funerare cu livrare gratuita in sectorul 6, in aceeasi zi!

Avem un numar mare de produse dintre care puteti alege precum: coroane funerare ieftine si de lux, jerbe si cosuri cu flori, cruci funerare sau inimi din flori confectionate pe loc. Comandati online si va asiguram ca produsul va ajunge la timp si in cea mai buna stare la locatia stabilita.

In cazul in care va aflati in imposibilitatea de a ajunge la tristul eveniment, curierii nostri se vor asigura ca omagiile si condoleantele vor fi primite de catre familia indoliata, florile fiind depuse la capelele cimitirelor din sectorul 6 din Bucuresti.

Comenzi online:
NON STOP

Program call center:
Luni-Vineri 09-19

Livrari comenzi confirmate si executate:
Luni-Vineri 08-20, Sambata-Duminica 08-14

Ne dorim sa va fim de ajutor atat online cat si telefonic si va stam la dispozitie pentru a va face cele mai bune recomandari!

Depuneri coroane funerare urgent la capela cimitirului

Fara a fi necesara prezenta dvs., putem depune gratuit coroana funerara la capela bisericii sau la cimitir. Oferim livrarea gratuit la orice comanda in Bucuresti, sector 6 pentru toate coroanele funerare sau aranjamentele cumparate online pe Coroanefunerare.com. In ceea ce priveste metoda de plata, aceasta poate fi efectuata ramburs la livrare sau online cu cardul pentru depunere.

Realizam zilnic depunere de coroane de flori la cimitirul Ghencea Civil si Militar, Sfantul Ilie, Sarindar, Uverturii sau Militari 2 din sectorul 6!

Cele mai importante cimitire in sectorul 6:

Asiguram si depunerea coroanelor mortuare la biserica Nasterea Maicii Domnului, Sfantul Ioan Botezatorul Militari, Sfanta Treime, Biserica Sfantul Gheorghe - Plevna dar si la capela principala a bisericilor sectorului 6, in cateva ore.

Livrarea in Bucuresti, sect 6, este gratuita!

Alegeti aranjamentul care va reprezinte regretele. Acesta va ajunge garantat la timp la locatia stabilita de dvs. din sector 6. Executam aranjamente funerare, jerbe si coroane de flori, inimi, cruci sau buchete funerare in 2-3 ore, cu transport gratuit in Bucuresti.

Regretele dvs. vor insoti aranjamentul chiar daca nu puteti ajunge la locul inmormantarii, sub forma unei panglici funerare (incusa in pret). Noi va ajutam cu depunere la capela cimitirului oriunde in sector 6.

Comandati cu plata online, cu cardul, iar livrarea produsului va fi realizata rapid si in siguranta! Serviciul nostru de livrare va vine in ajutor in aceste momente dificile!

Aveti nevoie de mai multe informatii?

Va stam la dispozitie de luni pana vineri la telefon 0374.87.74.87 sau pe adresa contact(la)coroanefunerare(punct)com.

Recomandari ale clientilor nostri:

5 stele Ramona L., Preciziei (sect. 6)

"Ne-ati scos dintr-o situatie ce parea fara rezolvare. Coroana comandata a fost livrata la cimitir in fix 60 de minute, sunteti foarte buni!"

5 stele Sinziana P., Apusului (sect 6)

"Peste asteptari! Am comandat 2 coroane funerare cu plata online, iar livrarea a fost facuta in regim de urgenta, coroanele fiind foarte elegante si ajungand in timp pentru a fi depuse la capela. Am fost foarte multumiti si vom mai apela si altadata"

Comenzi coroane de flori in Bucuresti - Ilfov (zone adiacente sectorului 6):

Aranjamente funerare disponibile in sect 6:

coroane funerare jerbe cosuri buchete cruci si inimi din flori

Comanda rapida - 0374.87.74.87