Mesaj sincere condoleante
Închide
Coroane si jerbe funerare

Coroane funerare ieftine | Coroane Funerare.com

Coroanele funerare ieftine reprezinta aranjamente funerare la un pret scazut, obtinut prin alegerea florilor folosite pentru realizarea coroanei funerare. In plus, pentru a ne incadra intr-un buget limitat, vom opta pentru o dimensiune mai mica a coroanei si pentru o incarcare florala mai redusa.

Florile cele mai ieftine sunt garoafele si crizantemele ce pot fi alaturate unor flori de lux pentru un efect estetic deosebit, la un pret mic. O buna alegere poate fi si o jerba de flori ieftina care permite folosirea unui numar mai mare de flori de lux fara a ajunge la un pret foarte mare, numarul total de flori din jerba fiind inferior celui folosit in realizarea unei coroane.

Coroanele funerare pot fi realizate si la comanda, pornind de la suma de bani de care dispune clientul, ulterior alegandu-se tipurile si culoarea florilor folosite precum si numarul de fire din fiecare floare in parte.

Recomandari jerbe funerare ieftine:

Iata cele mai bune recomandari jerbe funerare ce pot fi realizate in cele mai bune conditii chiar si cu un buget limitat:

Jerba garoafe Jerba garoafe
79 lei
Jerba gerbera Jerba gerbera
109 lei

Recomandari coroane funerare ieftine:

Coroanele funerare din garoafe si crizanteme sunt cea mai buna optiune pentru a aduce un ultim omagiu fara a cheltui mai mult de 200 lei:

Coroana garoafe Coroana garoafe
119 lei

Oferta completa coroane funerare ieftine, sub 200 lei:   coroane sub 100 lei   |   coroane intre 100 si 200 lei

Comandati online coroane funerare ieftine!

Avantajul comenzii on-line este pretul coroanei funerare, care este mai mic decat in florarii, si transportul gratuit in Bucuresti pentru orice coroana funerara!

Aveti nevoie de ajutor?

Putem realiza coroane / jerbe dupa bugetul dvs!

Sunati-ne acum:
0374.87.74.87
(luni-vineri: 09-19)

Comanda coroane funerare dupa flori:   garoafe  |   crizanteme  |   gerbera  |   crini  |   trandafiri  |   anthurium

Comanda rapida - 0374.87.74.87