Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Coroane funerare ieftine | Coroane Funerare.com

Coroanele funerare ieftine reprezinta aranjamente funerare la un pret scazut, ce poate fi obtinut prin selectarea atenta a tipurilor de flori folosite in compozitia coroanei funerare. In plus, pentru a ne incadra intr-un buget limitat, vom opta pentru o dimensiune mai mica a coroanei si pentru o incarcare florala mai redusa.

Florile cele mai ieftine sunt garoafele si crizantemele ce pot fi alaturate unor flori de lux pentru un efect estetic deosebit, la un pret mic. O buna alegere poate fi si o jerba de flori ieftina sau un buchet funerar lucrat pe o parte, variante ce permit folosirea unui numar optim de flori de lux fara a ajunge la un pret foarte mare, insa obtinandu-se efectul estetic scontat, deoarece numarul total de flori din buchet sau jerba este inferior celui folosit in realizarea unei coroane mortuare.

Coroanele funerare pot fi realizate si la comanda, in cazul in care modelele de pe site nu sunt potrivite nevoilor dvs. In acest caz pornim de la suma de bani de care dispune clientul, ulterior alegandu-se numarul si tipul florilor folosite, precum si forma / marimea coroanei. Livrarea in Bucuresti este inclusa in pretul aranjamentului funerar.

Recomandari jerbe funerare ieftine:

Iata cele mai bune recomandari jerbe funerare ce pot fi realizate in cele mai bune conditii chiar si cu un buget limitat:

Jerba garoafe Jerba garoafe
149 lei
Jerba gerbera Jerba gerbera
189 lei

Recomandari coroane funerare ieftine:

Coroanele funerare din garoafe si crizanteme sunt cea mai buna optiune pentru a aduce un ultim omagiu fara a cheltui mai mult de 200 lei:

Coroana garoafe Coroana garoafe
239 lei

Oferta completa coroane funerare ieftine, sub 300 lei:   coroane sub 250 lei   |   coroane intre 250 si 350 lei

Comandati online coroane funerare ieftine!

Avantajul comenzii on-line este pretul coroanei funerare, care este mai mic decat in florarii, si include si transportul gratuit in Bucuresti. Pentru coroane funerare platite online cu cardul se poate efectua depunerea direct la biserica sau la capela cimitirului!

Aveti nevoie de ajutor?

Putem realiza coroana funerara dupa modelul dvs. sau conform cu bugetul dvs.!

Comandati online cu ridicare din florarie (Str. Leonida, nr. 28, sector 2) pentru comenzile confirmate si executate sau cu livrare / depunere oriunde in Bucuresti in mod gratuit!

Sunati acum: 0374.87.74.87

Program call center:
Luni-Vineri 09-19

Comenzi online:
NON STOP

Livrari comenzi confirmate si executate:
Luni-Vineri 08-20, Sambata-Duminica 08-14

Comanda coroane funerare dupa flori:

Comanda rapida - 0374.87.74.87