Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Comanda coroane funerare in sectorul 2

Cautati o coroana de flori disponibila la comanda online cu ridicare din sectorul 2 sau cu plata online si depunere la capela sau cimitir? Floraria Coroanefunerare.com va ofera modelul dorit ce va fi executat pe loc din flori naturale si livrat gratuit oriunde in Bucuresti, sector 2.

Florarie ce executa coroane funarerare in sector 2

Pentru clientii nostri care locuiesc in zona Obor, Mosilor, Stefan cel Mare, Mihai Bravu, Vatra Luminoasa, Fundeni, Piata Iancului, Bulevardul Basarabia, Bulevardul Dimitrie Pompeiu, Piata Muncii sau in cartierele Tei, Floreasca, Colentina, Andronache si Pantelimon oferim posibilitatea de a comanda orice tip de coroana sau aranjament funerar cu ridicare din sector 2 - zona Lizeanu cu plata online sau ramburs in atelier.

Executam comenzi de jerbe, buchete funerare, coroane de flori, cruci funerare sau inimi din flori in aceeasi zi, in 2-3 ore. Comanda in magazinul online CoroaneFunerare.com si vino sa ridici produsele din atelierul nostru!

Coroane de flori pe loc, ridicare din magazin

Vreti sa castigati timp? Va asteptam in atelierul florariei noastre din Sectorul 2, Str. Leonida, nr. 28 pentru a ridica personal comenzile deja plasate (si confirmate) pe site-ul nostru!

Comenzi online:
NON STOP

Program call center:
Luni-Vineri 09-19

Livrari comenzi confirmate si executate:
Luni-Vineri 08-20, Sambata-Duminica 08-14

Depunere coroane funerare la capela, cimitir sau biserica in 2-3 ore

Serviciul nostru de livrare in sectorul 2 din Bucuresti este oferit gratuit pentru toate aranjamentele funerare comandate in floraria online CoroaneFunerare.com. Plata poate fi facuta ramburs la livrare, sau se poate face online, cu cardul, pentru depunere la capela cimitirului fara a fi necesara prezenta dvs.

Realizam zilnic depunere coroane funerare la cimitir: Reinvierea, Armenesc, Iancu Nou, Marcuta si cimitirul Andronache din sect 2!

Cele mai importante cimitire din sectorul 2:

De asemenea, putem efectua depunerea coroanei la capela bisericii: Ghika Tei, Icoanei, Silvestru, Adormirea Maicii Domnului, Sfantul Ioan Botezatorul din Pantelimon, atat la capela centrala/principala cat si la alte capele si biserici din sect 2

Livrare in sector 2 gratuit:

Doriti sa trimiteti un omagiu insotit de o jerba de flori, un buchet sau un aranjament funerar, dar nu puteti fi prezent la inmormantare?

Apelati cu incredere la serviciile noastre! Executam pe loc orice coroana sau jerba funerara si efectuam depunerea la capela cimitirului in aceeasi zi!

Puteti face plata online, cu cardul, pentru produsul comandat, completati mesajul ce va fi imprimat pe panglica funerara iar livrarea o asiguram noi in mod gratuit in cele mai bune conditii oriunde in sectorul 2!

Aveti nevoie de mai multe informatii?

Va stam la dispozitie de luni pana vineri la telefon 0374.87.74.87 sau pe adresa contact(la)coroanefunerare(punct)com.

Recomandarile clientilor nostri:

5 stele Monica F., Doamna Ghica (sect. 2)

"Am cautat o florarie online specializata pe coroane mortuare care sa livreze direct la capela cimitirului Reinvierea in sect. 2 si ma bucur ca v-am gasit! Totul a decurs cum am stabilit la telefon iar coroanele au fost frumoase si livrate la timp. Multumesc si voi mai apela la dvs!"

Livrare coroane funerare in Bucuresti si Ilfov, zone limitrofe sectorului 2:

Aranjamente funerare cu depunere in sect. 2:

coroane funerare jerbe cosuri buchete cruci si inimi din flori

Comanda rapida - 0374.87.74.87