Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Coroane funerare cu livrare in sectorul 1

Suntem cel mai mare magazin online de aranjamente funerare cu comanda online si livrare in sectorul 1, avand peste 15 ani experienta in domeniu. Oferim transport gratuit pentru jerbele sau coroanele de flori comandate pe site, acestea fiind depuse direct la capela cimitirului sau la biserica, chiar daca dvs. nu puteti fi prezent la inmormantare.

Magazin cu comanda pe loc coroane funerare sector 1

Daca locuiti in zona Dorobanti, Piata Romana, Piata Victoriei, Gara de Nord sau in cartierul Aviatiei, Baneasa, Primaverii, Bucurestii Noi, Damaroaia, Grivita, Pajura, Chitila sau in zona Ion Mihalache, Domenii, Expozitiei si doriti sa comandati orice tip de aranjament funerar (cu livrare la domiciliu sau depunere la capela) aveti posibilitatea de a face plata cu cardul online sau ramburs (numerar) la livrare.

Executam pe loc comenzile de jerbe funerare, coroane clasice, buchete si cosuri cu flori, cruci sau inimi funerare, astfel incat florile sa fie proaspete. Plasati comanda in magazinul online CoroaneFunerare.com si livram gratuit in aceeasi zi produsul comandat in sect. 1!

Doriti sa ridicati coroana de flori din magazin?

Comanda se poate face cu ridicare din florarie (Str. Leonida, nr. 28, sector 2 - la comenzi confirmate si executate) sau cu livrare / depunere in Bucuresti sector 1 in mod gratuit!

Comenzi online:
NON STOP

Program call center:
Luni-Vineri 09-19

Livrari comenzi confirmate si executate:
Luni-Vineri 08-20, Sambata-Duminica 08-14

Coroane funerare cu depunere la capela bisericii sau la cimitir

Serviciul nostru gratuit de livrare in Bucuresti sector 1 este valabil pentru toate aranjamentele funerare comandate pe CoroaneFunerare.com. Puteti alege plata cu cardul online, iar depunerea coroanelor funerare la capela cimitirului sau la bisericile din sectorul 1 este efectuata in aproximativ 2-3 ore fara a fi necesara prezenta dvs. la ceremonie.

Realizam zilnic depuneri coroane de flori la capela cimitirului Sf. Vineri, Baneasa, Herastrau, biserica cimitir Bucurestii Noi aflate in sect 1!

Cele mai mari cimitire din sectorul 1:

Totodata, asiguram depunerea coroanelor la biserica: Sfintii Imparati Constantin si Elena, Biserica Alba, Amzei, Boteanu, Kretzulescu, Casin si la capelele altor biserici din sectorul 1!

Livrare gratuita in sector 1:

Venim in ajutorul clientilor nostri cu serviciul gratuit de livrare coroane funerare clasice si de lux, jerbe si cosuri cu flori, inimi si cruci funerare.

Fiecare aranjament este confectionat pe loc, din flori naturale si vine alaturi de mesajul dvs. de condoleante, frumos imprimat pe o panglica funerara alba.

Optati pentru plata online cu cardul si va puteti arata respectul pentru familia indoliata chiar daca nu puteti fi prezent la inmormantare: noi livram aranjamentul in siguranta la adresa dorita, cu depunere la biserica sau la capela din cimitir.

Aveti nevoie de mai multe informatii?

Va stam la dispozitie de luni pana vineri la telefon 0374.87.74.87 sau pe adresa contact(la)coroanefunerare(punct)com.

Recomandari ale clientilor nostri:

5 stele Ioana Olteanu, CityWeb Media SRL, Ion Mihalache (sect. 1)

"Am comandat 2 coroane funerare din garoafe si trandafiri, marime de lux, din partea firmei noastre, iar sistemul flexibil de comanda, serviciul prompt si nu in ultimul rand pretul bun, m-au determinat sa apelez la CoroaneFunerare.com. Coroanele au fost livrate in aceeasi zi si am fost impresionata de marimea si calitatea estetica a acestora. Profesionisti si amabili, recomand!"

Livrari coroane de flori in Bucuresti si imprejurimi (zone din apropierea sectorului 1):

Produse cu depunere gratuita in sect 1:

coroane funerare jerbe cosuri buchete cruci si inimi din flori

Comanda rapida - 0374.87.74.87