Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Comanda coroane funerare in Ilfov

Daca sunteti in cautarea unui magazin online de coroane si aranjamente de flori funerare cu livrare in Ilfov sau depunere direct la capela, apelati cu incredere la magazinul nostru online! Alegeti modelul dorit, completati mesajul ce va insoti aranjamentul sub forma unei panglici funerare si plasati comanda cu plata online sau ramburs la destinatie.

Florarie in IF ce executa pe loc coroane de flori

Realizam coroane funerare din flori naturale in 2-3 ore de la comanda online, astfel incat aranjamentul sa ajunga in cele mai bune conditii la dvs.! Livram produsul gratuit in Bucuresti si oriunde in Ilfov in aceeasi zi!

Pentru clientii nostri din zona Chiajna, Rosu, Dobroesti, Chitila, Mogosoaia, Cernica, Corbeanca, 1 Decembrie, Tunari, Afumati, Domnesti, Stefanesti, Jilava sau din orasele Buftea, Otopeni, Voluntari, Bragadiru, Magurele, Popesti-Leordeni si Pantelimon oferim livrarea tuturor aranjamentelor funerare la domiciliu sau depunerea la capela in aceeasi zi.

Floraria noastra online dispune de o gama variata de produse, precum: jerbe funerare, buchete si cosuri cu flori, coroane funerare clasice sau rotunde, cruci sau inimi din flori - fiecare poarta o poveste si il puteti selecta pe cel potrivit pentru a transmite ultimele regrete!

Comenzi online:
NON STOP

Program call center:
Luni-Vineri 09-19

Livrari comenzi confirmate si executate:
Luni-Vineri 08-20, Sambata-Duminica 08-14

In aceste momente va suntem alaturi: realizam pe loc orice comanda din flori naturale si o livram pentru dvs. la adresa stabilita din judetul IF.

Depunere coroana funerara la cimitir sau capela bisericii

In mod traditional transmitem condoleantele si respectul pentru cel trecut in nefiinta oferind coroane de flori. Acetea trasnmit mesajul dorit nu doar prin panglica funerara, ci si prin semnificatiile florilor. Va stam la dispozitie telefonic pentru a face cea mai buna alegere!

Nu va faceti griji daca nu puteti fi prezent la inmormantare! Realizam depunerea direct la capela cimitirului in Ilfov, fara sa fie necesara prezenta dvs. Faceti plata online cu cardul, iar noi livram aranjamentul funerar la biserica sau cimitir, in cel mai scurt timp!

Efectuam zilnic depuneri coroane funerare la capela cimitirului Cernica, Magurele (Pace Voua), Eparhial Sf Nicolae, Pipera Nou, Straulesti 2, Andronache, Domnesti, Popesti Leordeni si Cimitirul Nou din Ilfov!

Cele mai cunoscute cimitire din Ilfov:

Realizam depunerea coroanelor la biserica, la capele principale (capela centrala sau mausoleu) si la alte adrese din Ilfov, la solicitarea dvs.

Comanda online coroane cu livrare in Ilfov:

Realizam coroane funerare, jerbe, buchete funerare, cosuri cu flori, inimi si cruci funerare cu livrare in Ilfov. Experienta florariei noastre este cea care ne ajuta sa realizam de fiecare data aranjamente potrivite pentru un eveniment dificil ca acesta. Zilnic aducem un nou stoc de flori si confectionam coroanele in aceeasi zi, pentru ca aranjamentele sa se ridice la asteptarile clientilor.

Oferim gratuit imprimarea panglicii funerare cu mesajul de condoleante pentru orice comanda si asiguram livrarea oriunde in IF (capela cimitir sau biserica), in cateva ore.

In ceea ce priveste metoda de plata, se poate efectua ramburs la livrare sau online cu cardul in momentul in care plasati comanda. Apelati cu incredere la serviciile noastre pentru livrarea coroanelor in Ilfov!

Aveti nevoie de mai multe informatii?

Va stam la dispozitie de luni pana vineri la telefon 0374.87.74.87 sau pe adresa contact(la)coroanefunerare(punct)com.

Recomandari ale clientilor nostri:

5 stele Mihaela P., Stefanestii de Jos

"Am comandat o coroana funerara rotunda din partea familiei ce a fost foarte apreciata la biserica. Livrarea a fost facuta in aceeasi zi, foarte prompt, iar florile au fost proaspete si frumoase. Multumesc si voi mai apela."

Livrare gratuita coroane mortuare in Bucuresti (sectoarele 1-6)

Aranjamente funerare cu depunere in Ilfov:

coroane funerare jerbe cosuri buchete cruci si inimi din flori

Comanda rapida - 0374.87.74.87