Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Comenzi coroane de flori in sector 5

Cautati o florarie ce executa aranjamente funerare, accepta plati online cu cadrul si ramburs si asigura livrare sau depunere direct la capela sau cimitir? Pe Coroanefunerare.com puteti comanda dintr-o varietate de modele de coroane funerare si aranjamente din flori naturale, cu realizare pe loc si livrare 2-3 ore oriunde in sectorul 5 din Bucuresti!

Magazin in sectorul 5 coroane funerare pe loc

Clientilor nostri din zona 13 Septembrie, Calea Rahovei, Sos. Alexandriei, Panduri, Margeanului, Petre Ispirescu, Bd. Eroilor sau din cartierele Cotroceni, Dealul Spirii, Sebastian, Rahova si Ferentari le oferim posibilitatea de a comanda coroanele de flori sau aranjamentele funerare cu livrare gratuita in sectorul 5 sau ridicarea produselor din floraria noastra (zona Obor, Sector 2) cu plata online sau ramburs.

Executam comenzi de coroane funerare clasice, jerbe, buchete funerare, cosuri cu flori, cruci funerare sau inimi din flori in aceeasi zi. Comandati in magazinul online CoroaneFunerare.com, iar in 2-3 ore aranjamentul va fi livrat gratuit in sector 5 sau depus direct la capela!

Livrare gratuita la domiciliu oriunde in sector 5

Toate comenzile sunt executate pe loc, din flori naturale proaspete, iar livrarea la adresa stabilita cu dvs. sau depunerea la cimitir sau biserica este inclusa in pret!

Comenzi online:
NON STOP

Program call center:
Luni-Vineri 09-19

Livrari comenzi confirmate si executate:
Luni-Vineri 08-20, Sambata-Duminica 08-14

Comenzile online pot fi ridicate personal din atelierul nostru din Str. Leonida, nr. 28, Sector 2 sau pot fi livrate / depuse in Sect. 5 in aceeasi zi.

Depuneri coroane funerare in 2-3 ore la biserica si cimitir

Va oferim transport gratuit la orice comanda in sectorul 5 din Bucuresti pentru toate coroanele funerare sau aranjamente comandate online pe Coroanefunerare.com. Daca nu puteti ajunge la inmormantare, optati pentru depunere la capela cimitirului fara sa fie necesara prezenta dvs. Alegeti plata online cu cardul iar noi livram in siguranta produsele la cimitir sau capela bisericii!

Realizam zilnic depunerea coroanelor funerare la cimitirul Militar Ghencea III, Progresul, Sfantul Ilie si Tudor Vladimirescu aflate in sector 5.

Cimitire pe raza sectorului 5:

Asiguram si depunere coroane de flori la biserici aflate in sectorul 5: Biserica Sfanta Treime Ghencea, Biserica Elefterie, Biserica Sfanta Ecaterina Bellu Pieptanari, Biserica Domnita Balasa, Parohia Barbatescu Vechi, Sf. Ilie Rahova si la capelele bisericilor din sect 5

Comanda coroane funerare online

Suntem alaturi de dvs. in aceste momente dificile si de aceea va oferim posibilitatea comandarii cu plata online dintr-o gama de peste 100 de aranjamente funerare: jerbe, cruci si inimi funerare, coroane de flori sau buchete funerare distinse.

Puteti apela cu incredere la serviciile noastre daca nu puteti participa la inmormantare dar doriti sa va transmiteti omagiile printr-o coroana funerara.

Alegeti modelul dorit din magazin, faceti plata cu cardul online si nu ramane decat sa completati mesajul de pe panglica funerara inclusa, iar de restul ne ocupam noi. Asiguram livrarea gratuita in Bucuresti sau depunerea la capela cimitirului in cele mai bune conditii!

Aveti nevoie de mai multe informatii?

Va stam la dispozitie de luni pana vineri la telefon 0374.87.74.87 sau pe adresa contact(la)coroanefunerare(punct)com.

Recomandari ale clientilor nostri:

5 stele Diana Luana F., Str. Mihail Sebastian (sect 5)

"Profesionisti care stiu sa lucreze cu persoane aflate in momente dificile ale vietii. Am comandat o coroana in regim de urgenta si a fost gata pentru livrare in aceeasi zi. Se raspunde la telefon imediat. Pentru transport am scris o adresa gresita, dar domnul care facea livrarea m-a sunat sa anunte si, cu blandete si rabdare, a inteles situatia si a fost dispus sa livreze la adresa corecta, ceea ce a insemnat drumuri in plus. Preturile sunt foarte bune, personalul extrem de binevoitor si serviciul prompt."

Livrari aranjamente funerare in Bucuresti si imprejurimi (in apropierea sectorului 5):

Aranjamente funerare cu livrare in sector 5:

coroane funerare jerbe cosuri buchete cruci si inimi din flori

Comanda rapida - 0374.87.74.87