Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Ce este un plan funerar si de ce este important?

Eventuala moarte a unui apropiat nu este un subiect care sa se discute cu usurinta in randul familiei. Oricat de dificil ar fi, ciclul vietii ne obliga sa luam in calcul sfarsitul si sa il tratam cu seriozitate. Inmormantarea implica multe aspecte - atat legale cat si care tin de traditia crestina si necesita o buna organizare. Impactul emotional este adesea coplesitor si te impiedica sa te ocupi de inmormantare cum se cuvine, mai ales daca esti la primul contact cu aceasta. De aceea este bine sa iei in considerare un plan funerar care iti va usura munca!

Ce implica un plan funerar?

Un plan funerar implica organizarea inmormantarii in avans, pentru ca starea emotionala a familiei sa nu afecteze organizarea corespunzatoare a evenimentului. Prin alegerea unui plan funerar vei stabili toate detaliile legate de formalitatile legale, respectarea traditiilor si obiceiurilor crestine si actionarea prompta dupa constatarea decesului.

Accesarea unui plan funerar ofera liniste sufleteasca, multumirea lucrului bine facut, siguranta si confort financiar, atat pentru tine, cat si pentru familie. Pentru ca planul funerar se organizeaza in avans, costurile vor fi mult mai bine gestionate si nu va fi nevoie sa oferi sume enorme de bani in momentul intamplarii tragediei. In general, un astfel de plan este valabil o luna, iar in cazul in care fondurile nu sunt accesate se restituie banii si poate fi reprogramat.

Care sunt beneficiile unui plan funerar?

Un plan funerar poate fi propriu, organizat chiar de persoana in cauza inainte de deces sau poate fi pentru cineva drag. Un prim aspect este cel financiar, deoarece cu ajutorul planului funerar poti amortiza o parte din cheltuielile pentru inmormantaare sau chiar sa achiti integral toate costurile. Planul stabileste cateva detalii importante, precum metoda de inmormantare (traditionala, prin incinerare sau hidroliza alcalina, rar intalnita). Poti alege exact cum sa se desfasoare inmormantarea, daca doresti coroane funerare sau donatii din partea apropiatilor pentru familie sau pentru alte cauze caritabile. De asemenea, poti stabili exact ce traditii si obiceiuri se vor respecta si care sunt obiectele de care ai nevoie pentru oficiere, respectiv costurile lor. Planul funerar evita momentele de criza in care te pierzi pe internet, cautand tot ce ai nevoie pentru inmormantare. Exista numeroase lucruri de facut in ritualul de inmormantare si starea emotionala te poate pune in incurcatura.

Acestea sunt motivele cele mai importante pentru planul funerar este o necesitate. Odata intocmit, vei avea certitudinea ca totul decurge asa cum trebuie, fara surprize neplacute. Iti ofera flexibilitate in a lua deciziile potrivite si totul este gestionat mai simplu si mai eficient.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Coroana gerbera Coroana gerbera
255 lei
Comanda rapida - 0374.87.74.87