Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Ce este un plan funerar si de ce este important?

Moartea unui apropiat nu este un subiect de discutie in randul familiei, este cu siguranta un subiect tabu. Oricat de greu este, ciclul vietii ne obliga sa luam in calcul sfarsitul si sa il tratam cu seriozitate. Inmormantarea implica multe aspecte atat legale cat si cele care tin de traditia crestina, este o ceremonie complexa care necesita o buna organizare. Impactul emotional copleseste familia indoliata si de multe ori este foarte greu sa organizezi o inmormantare, mai ales daca esti la primul contact cu aceasta. De aceea este bine sa iei in considerare un plan funerar pentru ca acesta iti va usura foarte mult munca!

Ce implica un plan funerar?

Un plan funerar implica organizarea inmormantarii in avans pentru ca starea emotionala a familiei sa nu afecteze organizarea corespunzatoare a evenimentului. Prin alegerea unui plan funerar vei stabili toate detaliile legate de formalitatile legale, respectarea traditiilor si obiceiurilor crestine, si actionarea prompta dupa constatarea decesului.

Accesarea unui Plan Funerar ofera liniste sufleteasca, multumirea lucrului bine facut, siguranta si confort financiar atat pentru dumneavoastra cat si pentru familia dumneavoastra. Pentru ca planul funerar se organizeza in avans, costurile vor fi mult mai bine gestionate si nu va fi nevoie sa oferi sume enorme de bani in momentul intamplarii tragediei. In general, un astfel de plan este valabil o luna, iar in cazul in care fondurile nu sunt accesate se restituie bani si poate fi reprogramat. Vei resusi sa afli foarte usor care sunt toti pasii ce trebuie urmati de la specialisti, economisind multe ore petrecute pe internet.

Care sunt beneficiile unui plan funerar?

Un plan funerar poate fi propriu, organizat de persoana in cauza inainte de deces,sau pentru cineva drag. Un prim aspect este cel financiar, deoarece cu ajutorul planului funerar poti amortiza o parte din cheltuielile pentru inmormanatare sau chiar sa achiti integral toate costurile. Cateva detalii importante se stabilesc in acest plan, de exemplu, metoda de inmormantare care poate fi traditionala, prin incinerare sau hidroliza alcalina, rar intalnita. Poti alege exact cum sa se desfasoare inmormantarea, daca doresti coroane funerare sau donatii din partea apropiatiilor catre familie sau catre alte cauze caritabile. De asemenea, poti stabili exact ce traditii si obiceiuri se vor respecta si care sunt obiectele de care ai nevoie pentru oficiere, respectiv costurile lor. Planul funeral evita momentele de criza cand te pierzi pe paginile de blog, cautand tot ce ai nevoie pentru inmormantare. Exista numeroase lucruri de facut in ritualul de inmormantare si starea emotionala te poate pune in incurcatura.

Aceste sunt cele mai importante motive pentru care un plan funerare este o necesitate. Odata intocmit vei avea certitudinea ca totul decurge asa cum trebuie, fara surprize neplacute. Iti ofera flexibilitate in a lua deciziile potrivite si totul este gestionat mai simplu si mai eficient, pe toate planurile.

Aranjamente funerare din articol

Comanda rapida - 0374.87.74.87