Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Ce coroane funerare se depun la parastase?

Parastasul este slujba care se realizeaza pentru raposat, conform datinei crestine, la un anumit numar de zile de la inmormantare. Zilele de pomenire sunt momente de comuniune profunda cu cei plecati dintre noi. Amintirea celor dragi trecuti in nefiinta ramane vie in sufletul nostru, de aceea dupa inmormantare nu ii lasam uitarii, ci ne rugam pentru odihna lor. In semn de respect, la parastas se aduc coroane funerare care reprezinta un omagiu si un mod de a transmite dragoste vesnica. Citeste in continuare acest articol si afla ce coroane funerare se depun la parastase.

De ce se depun coroane funerare pentru parastas?

Pierderea unei persoane dragi reprezinta un moment dificil din viata, plin de suferinta. De aceea, oamenii simt nevoia sa ii omagieze pe cei care au insemnat foarte mult pentru ei si sa le cinsteasca memoria. In ziua parastasului se merge la cimitir si se depun flori si coroane funerare in amintirea celui trecut in nefiinta. Acest gest este unul plin de respect si accentueaza ideea ca sufletul unui om ramane viu in amintirea celor dragi, chiar si dupa moarte. Coroanele funerare simbolizeaza regrete, dragoste vesnica si pretuire.

Coroanele funerare depuse la mormant au si un rol estetic, infrumusetand locul de veci.

Coroane funerare pentru parastasul de 40 de zile

Precedat de pomenirea la 3 si 9 zile de la deces, parastasul de 40 de zile este considerat cel mai important, pentru ca semnifica perioada de timp care a trecut pana cand Iisus s-a ridicat la ceruri dupa Inviere. In plus, momentul de pomenire de 40 de zile este considerat cel in care se realizeaza judecata particulara pentru cel trecut in nefiinta. Pentru aceasta slujba sunt potrivite coroane funerare delicate, realizate din flori ce transmit dragoste eterna, buchete de flori ce pot fi depuse cu usurinte pe mormant in semn de respect sau aranjamente funerare mai deosebite, cruci si inimi funerare.

Coroana funerara din trandafiri rosii este un aranjament elegant, care transmite prin florile folosite dragoste vesnica si profunde condoleante. Fiind realizata in totalitate din trandafiri, pe suport de brad natural, coroana funerara este una nobila si potrivita pentru pomenirea celui adormit.

Un alt aranjament funerar potrivit pentru parastasul de 40 de zile este inima din garoafe si trandafiri, o coroana funerara distinsa, care transmite emotie.

Coroana funerara Doliu nesfarsit este potrivita pentru slujba de parastas de 40 de zile. Coroana este realizata pe suport de brad natural, ornata cu gypsophila si impodobita cu 3 fire de cale albe delicate.

Coroane funerare pentru parastasul de 1 an

Parastasul de un an este unul foarte important. Potrivite pentru acest moment sunt coroanele funerare clasice sau de lux, care pot fi depuse pe mormant pentru a arata ca amintirea celui drag nu s-a stins din sufletul apropiatilor.

In acest caz coroana de lux Divinitate pura este o alegere eleganta. Florile verzi de anthurium se imbina cu albul trandafirilor si al orhideei thailandeze.

Coroanele funerare din trandafiri sunt de asemenea variante potrivite pentru parastasul de un an. Cele mai populare variante sunt coroana asimetrica din trandafiri, coroana in forma de lacrima sau coroana rotunda de lux In memoriam.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87