Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Ce coroane funerare se depun la parastase?

Parastasul este slujba care se realizeaza din respect pentru raposat conform datinei crestine la un anumit numar de zile dupa slujba inmormantarii. Zilele de pomenire sunt momente de comuniune profunda cu cei plecati dintre noi. Amintirea celor dragi trecuti in nefiinta ramane vie in sufletul nostru, de aceea dupa inmormantare nu ii lasam uitarii, ci ne rugam pentru odihna lor. In semn de respect la parastas se aduc coroane funerare care reprezinta un omagiu si un mod de a transmite dragoste vesnica. Citeste in continuare acest articol si afla ce coroane funerare se depun la parastase.

Cand se fac parastase?

De ce se depun coroane funerare pentru parastas?

Pierderea unei persoane dragi reprezinta un moment dificil din viata, plin de suferinta. De aceea, oamenii simt nevoia sa ii omagieze pe cei care au insemnat foarte mult in viata si sa le cinsteasca memoria. In ziua parastasului se merge la cimitir sa se depuna flori si coroane funerare in amintirea celui trecut in nefiinta. Acest gest este unul plin de respect si accentueaza ideea ca sufletul unui om ramane viu in amintirea celor dragi chiar si dupa moarte. Florile sunt singurele capabile sa transmita sentimente si mesaje puternice in functie de eveniment. In cazul parastaselor si inmormantarii, o coroana funerara poarta cu ea regrete, dragoste vesnica si pretuire.

Coroanele funerare depuse la mormant au si un rol estetic. Cei care trec prin aceste momente dificile isi doresc sa pastreze din respect un loc curat si linistit la locul de veci. Astfel, prin depunerea coroanelor de flori in ziua unui parastas se infrumuseteaza locul in care sufletul celui drag se odihneste vesnic.

Coroane funerare pentru parastasul de 40 de zile

Precedat de pomenirea la 3 și 9 zile de la deces, parastasul de 40 de zile este considerat cel mai important, pentru ca semnifica perioada de timp pana cand Iisus s-a ridicat la ceruri dupa Inviere. In plus, momentul de pomerire de 40 de zile este considerat cel in care se realizeaza judecata particulara pentru cel trecut in nefiinta. Pentru aceasta slujba sunt potrivite coroane funerare delicate realizate din flori ce transmit dragoste eterna, buchete de flori ce pot fi depuse cu usurinte pe mormant in semn de respect sau aranjamente funerare mai deosebite, cruci si inimi funerare.

Coroana funerara din trandafiri rosii este un aranjament elegant care transmite prin florile folosite dragoste vesnica si profunde condoleante. Fiind realizata in totalitate din trandafiri, pe suport de brad natural, coroana funerara este una nobila si potrivita pentru pomenirea celui adormit. Un alt aranjament funerar potrivit pentru parastasul de 40 de zile este inima din garoafe si trandafiri. Aceasta este o coroana funerara distina care transmite emotie si este o alegere remarcabila pentru participarea intr-o ceremonie funerara distinsa, precum slujba de parastas.

Coroana funerara doliu nesfarsit este potrivita pentru slujba de pasrastas de 40 de zile. Aceasta coroana rotunda de lux este realizata pe suport de brad natural, ornata cu gypsophila si impodobita cu 3 fire de cale albe proaspete. Cea mai buna optiune pentru transmiterea unui mesaj de sincere condoleante intr-un mod unic ce cadreaza cu o ceremonie funerara sobra si eleganta.

Coroane funerare pentru parastas de 1 an

Parastasul de un an este un moment extrem de important deoarce se comemoreaza implinirea a unui an de la trecerea sufletului celui adormit in nefiinta. Totodata, pomenirea celor adormiti reprezinta jertfa pentru iertarea pacatelor savarsite in timpul vietii. Potrivite pentru acest moment sunt coroanele funerare clasice sau de lux care pot fi depuse pe mormant pentru a arata ca amintirea celui drag nu s-a stins din sufletul apropiatilor.

Coroana de lux divinitate pura se preteaza slujbei de pomenire de 1 an, un eveniment important de comemorare. Alegeti aceasta coroana funerara de lux in care florile verzi de anthurium alaturi de albul trandafirilor si al orhideei tailandeze, si ornamentul din brad natural si frunze de aspidistra formeaza un aranjament de o eleganta inegalabila. Transmiteti sincere condoleante intr-un mod unic, aducand omagiu unei persoane cu adevarat deosebite, printr-o coroana luxoasa ce va impresiona intreaga asistenta in cadrul unei ceremonii funerare marcante. Coroanele funerare din trandafiri sunt de asemenea variante potrivite pentru parastasul de un an. Cele mai populare variante sunt coroana trandafri asimetrica, coroana lacrima trandafiri si coroana rotunda de lux in memoriam.

Aranjamente funerare din articol

Coroana gerbera Coroana gerbera
205 lei
Jerba crini Jerba crini
125 lei
Comanda rapida - 0374.87.74.87