Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

De ce sa alegi jerbele funerare?

In momentele in care este greu sa exprimi prin cuvinte durerea pe care o simti la pierderea cuiva drag, florile te pot ajuta sa transmiti mesaje puternice. Jerbele funerare sunt o alternativa la clasicele coroane, ele reusind sa pastreze memoria vesnica a persoanei dragi. Daca doresti sa transmiti sincerele condoleante, atunci jerbele funerare sunt alegerea perfecta. Profita de livrarea gratuita in Bucuresti, cu depunere la capela si de preturile reduse de pe site-ul nostru!

Care sunt avantajele jerbelor?

Jerbele funerare sunt aranjamente florale frumoase, traditionale, care sunt oferite familiei indurerate in cazul unei inmormantari. Jerbele de flori sunt diferite de coroane prin forma, dimensiune, simbolistica si compozitia florala. Acestea au ca baza un suport natural din brad, avand dimensiuni mai reduse si fiind compuse din aproximativ 20-40 de flori. Pe site-ul nostru gasesti cele mai accesibile si frumoase jerbe funerare, alcatuite din flori precum garoafe, crizanteme, anthurium, crini, trandafiri, gerbera, cale si orhidee imperiala. Poti opta atat pentru varianta standard, cat si pentru cea de lux, care contine un numar mai mare de flori, avand totodata si dimensiuni diferite.

Unul dintre avantajele alegerii unei jerbe funerare este pretul redus. Noi lucram toate aranjamentele funerare (atat coroanele, cat si jerbele de flori) in mod profesionist, la preturi de producator. In plus, plata se poate face online, cu cardul iar livrarea este gratuita in Bucuresti!

Un alt avantaj este timpul rapid de executie. Avand dimensiuni reduse, jerbele sunt confectionate in atelierul nostru intr-un timp foarte scurt. Astfel, comanda dumneavoastra va ajunge chiar in ziua in care este plasata, intr-un interval de 3-4 ore. Aspectul traditional al jerbelor este conferit de crengutele naturale de brad si de florile alese, prin care se obtine un echilibru compozitional si cromatic ce transmite nestinse ganduri de regret si indurerata memorie.

Semnificatia florilor

Atunci cand alegem o jerba de flori este foarte important sa cunoastem semnificatia florilor pentru a putea transmite regretele noastre. Fiecare floare transmite un mesaj aparte in funtie de tipul si culoarea acesteia.

Crinul imperial este floarea nobletei, elegantei si maretiei. Aceasta este asociata Raiului, deoarece se aseamana cu trompetele ingerilor. Prin cromatica, crinul alb semnifica puritatea si transmite cel mai bine regretele in orice ocazie funesta.

Garoafele sunt regasite foarte des in aranjamente funerarea, acestea transmit sentimente puternice de dragoste si afectiune fata de persoana decedata.

Trandafirii albi, rosii sau galbeni arata foarte bine in jerbele funerare, exprimand respectul, prietenia ori dragostea absoluta.

Crizantemele simbolizeaza devotamentul si loialitatea, astfel incat acestea sunt adecvate pentru a fi trimise la inmormantarea unui prieten apropiat sau a unui membru al familiei.

Comanda cele mai frumoase jerbe funerare, iar noi asiguram depunerea rapida si in bune conditii in aceeasi zi, oriunde in Bucuresti si Ilfov!

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87