Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Ce să alegi - jerbă sau coroană?

Știm cu toții că una dintre modalitățile de a-ți exprima regretul pentru moartea cuiva este să trimiți un aranjament floral. Însă, în clipele grele provocate de pierderea unei persoane dragi, îți poate fi greu să te hotărăști ce să alegi pentru a transmite suferința și susținerea față de familia îndurerată – o jerbă sau o coroană? Iată câteva deosebiri care te pot ajuta în alegerea ta!

Jerba este o alternativă la coroana clasică, fiind un aranjament tradițional, care se oferă familiei la o înmormântare. În general, jerba diferă de coroană prin formă, compoziția florală, dimensiune și preț.

Formă

Jerba are o formă triunghiulară alungită, pe când coroana se regăsește sub mai multe forme: coroane clasice (cu formă oarecum ovală), coroane rotunde sau coroane în formă de lacrimă.

Dimensiune și compoziție florală

Jerba are dimensiuni mai reduse, de circa 60-70cm lungime și cuprinde 20-40 de flori, încadrate de crenguțe de brad natural. O coroană poate ajunge, în funcție de formă, până la 100cm lungime, iar coroanele de lux pot cuprinde până la 100 de flori.

Preț

Jerba are în general un preț mai scăzut decât coroana, fiind o alternativă mai ieftină, în cazul în care nu dispui de un buget prea mare.

Indiferent că vei alege să trimiți o jerbă sau o coroană, nu uita să completezi mesajul pentru panglica funerară.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87