Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Cruci funerare pentru inmormantare

Aranjamentele funerare sunt nelipsite de la inmormantari, fiind o forma de a exprima diferite sentimente legate de cel plecat. Printre aceste aranjamente, se disting crucile funerare.

Ce sunt crucile funerare si cum sunt confectionate?

Crucile funerare sunt aranjamente funerare elaborate, care exprima omagiile intr-un mod inedit si impresioneaza prin forma neconventionala. Ele sunt lucrate exclusiv din flori naturale si au un design care pune in valoare o anumita floare sau un anumit mesaj. Aranjamentul este realizat din aproximativ 100 de flori, montate fie pe suport de papura, fie pe un burete floral pentru ca acestea sa isi pastreze prospetimea pentru un timp indelungat. Crucile funerare te ajuta sa iti exprimi condoleantele intr-un mod inedit si original. Avand in vedere aspectul estetic deosebit, ele pot fi folosite si pentru a orna sicriul sau pentru a completa decoratiunile florale de la capela sau cimitir in timpul slujbei de inmormantare.

Top 3 cruci funerare cu livrare gratuita in Bucuresti

Crucea funerara din crizanteme si anthurium este un aranjament delicat, care impresioneaza prin contrastul dintre rosu si alb. Florile de anthurium intr-o nuanta de rosu aprins sunt scoase in evidenta de fundalul imaculat al crizantemelor. Crucea exprima durerea din suflet, iar florile albe simbolizeaza pacea. Aranjamentul este realizat realizat din peste 100 de flori, avand circa 100 cm lungime si 50 cm latime. Crucea funerara este insotita de panglica cu mesaje de condoleante scrisa de mana, alaturata gratuit oricarui aranjament.

Crucea funerara din garoafe rosii pune in valoare prin constrast eleganta trandafirilor albi. Aranjamentul floral este sobru si elegant, fiind lucrat din circa 100 de flori. Garoafele rosii sunt completate de un sir de trandafiri ornati cu gypsofila si frunze de chico si aspidistra. Trandafirul este folosit frecvent in aranjamentele funerare pentru ca simbolizeaza iubirea vesnica, iar albul simbolizeaza puritatea sufletului, sinceritatea si gingasia.

Crucea funerara din trandafiri este un aranjament de lux, realizat din 70-80 fire de trandafiri rosii si albi, imbinati armonios cu frunze de eucalipt, feriga olandeza si crengute de brad natural. Florile sunt montate pe un burete floral, pentru ca acestea sa isi pastreze aspectul apropiat de perfectiune pentru o lunga perioada de timp. Crucea este ideala pentru a intregi decoratiunile florale de la capela sau biserica in timpul unei ceremonii funerare selecte.

Comanda online cruci funerare

Pentru ca ne dorim sa oferim clientilor nostri un serviciu complet, suntem atenti la toate detaliile. Iti oferim consultanta telefonica pentru a selecta produsul potrivit, care sa transmita mesajul dorit. Tot ce ramane de facut este sa comanzi online, sa alegi produsul, sa scrii mesajul ce va insoti aranjamentul sub forma unei panglici funerare si selectezi plata cu cardul sau ramburs la destinatie. Noi iti livram in conditii de siguranta produsul oriunde in Bucuresti si Ilfov! Daca nu poti fi prezent la inmormantare, dar iti doresti sa exprimi omagiile si sa iti arati respectul, poti opta pentru depunerea directa la capela, cimitir sau biserica.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87