Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Cruci funerare pentru inmormantare

Stim ca treci printr-un moment dificil si ne dorim sa iti fim alaturi. In aceste clipe totul poate parea nedrept, iar singurele sentimente care predomina sunt tristetea, suferinta si regretul. In acest ultim drum trebuie sa fii alaturi de familia indoliata si sa iti exprimi omagiile. Persoanele dragi plecate dintre noi merita tot respectul si iti poti arata sentimentele cu ajutorul aranjamentelor funerare. Acestea prin simbolistica sunt un adevarat omagiu, iar florile sunt capabile sa poarte cu ele simboluri profunde si sa iti transmita sentimentele mai departe. Crucile funerare sunt cel mai impresionant omagiu si ti le vom prezenta pe larg in acest articol.

Ce sunt crucile funerare si cum sunt confectionate?

Cele mai elaborate aranjamente sunt crucile funerare, care exprima omagiile intr-un mod inedit si grandios. Aceste cruci impresioneaza prin forma neconventionala care atrage toata atentia si aprecierea celor din jur. Ceea ce incadreaza crucile funerare la aranjamentele de lux pentru inmormantare este faptul ca acestea sunt confectionate exclusiv din flori naturale intr-un design care pune in valoare o anumita floare, un anumit mesaj. Avand in vedere complexitatea lucrarii, aranjamentul este realizat din aproximativ 100 de flori naturale montate fie pe suport de papura, fie pe un burete floral pentru ca acestea sa isi pastreze prospetimea pentru un timp indelungat. Condoleantele pot fi exprimate intr-un mod fara precedent, printr-un aranjament elegant si original. Avand in vedere estetica cu adevarat speciala, crucile funerare pot de asemenea sa fie folosite pentru a orna sicriul sau poate completa decoratiunile florale de la capela sau cimitir in timpul slujbei de inmormantare.

Top 3 cruci funerare cu livrare gratuita in Bucuresti

Crucea funerara din crizanteme si anthurium este un aranjament delicat care impresioneaza prin contrastul dintre rosu si alb. Florile de anthurium intr-o nuanta de rosu aprins sunt scoase in evidenta de fundalul imaculat al crizantemelor. Aceasta cruce funerara exprima durerea din suflet in antiteaza cu pacea simbolizata de florile albe. Aranjamentul este realizat realizat din peste 100 de flori, avand circa 100 cm lungime si 50 cm latime. Crucea funerara din crizanteme si anthurium este potrivita pentru o persoana mult iubita care a plecat dintre noi. Condoleantele tale pot sa insoteasca produsul cu ajutorul panglicii funerre scrise de mana, alaturata gratuit oricarui aranjament funestru.

Crucea funerara din garoafe rosii are in prim plan contrastul dintre rosu si alb, pentru a pune in valoare eleganta trandafirilor albi. Un arajnament floral mortuar sobru si elegant, lucrat din circa 100 de flori, garoafele rosii fiind complimentate de un sir de trandafiri ornati cu gypsofila si frunze de chico si aspidistra. Trandafirul este folosit frecvent in aranjamentele funerare pentru ca simbolizeaza iubirea pe care o vei purta vesnic persoanei dragi. Iar din punct de vedere cromatic, albul simbolizeaza puritatea sufletului, sinceritatea si gingasia.

Crucea funerara din trandafiri este un aranjament de lux realizat in intregime din trandafiri. Este realizata din 70-80 fire de trandafiri, rosii si albi, imbinati armonios cu frunze de eucalipt, feriga olandeza, crengute de brad natural, ceea ce il transforma intr-o compozitie funerara aparte. Florile sunt motate pe un burete floral, pentru ca acestea sa isi pastreze aspectul apropiat de perfectiune pentru o lunga perioada de timp. De aceea, acesta cruce este ideala pentru a intregi decoratiunile florale de la capela sau biserica in timpul unei ceremonii funerare selecte.

Comanda online cruci funerare

Pentru ca ne dorim sa oferim clientilor nostri un serviciu complet, suntem atenti la toate detaliile. Iti oferim consultanta telefonica pentru a selecta produsul potrivit, care sa transmita mesajul dorit. Tot ce ramane de facut este sa comanzi online, alegi produsul, scrii mesajul ce va insoti aranjamentul sub forma unei panglici funerare si selectezi plata cu cardul sau ramburs la destinatie. Noi iti livram in conditii de siguranta produsul oriunde in Bucuresti si Ilfov! Daca nu poti fi prezent la inmormantare, dar iti doresti sa exprimi omagiile si sa iti arati respectul, poti opta pentru depunerea directa la capela, cimitir sau biserica.

Aranjamente funerare din articol

Comanda rapida - 0374.87.74.87