Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Avantajele de a comanda coroane cu plata online, cu depunere direct la capela

Trecerea în neființă a celor apropiati este cu siguranță un moment greu din viața noastra. Ne copleșesc gândurile, durerea și tristețea, si uneori nu avem puterea sau posibilitatea de a participa la ceremonia funerara pentru a depune o jerba sau o coroana mortuara si a transmite condoleante familiei indoliate.

In mod obisnuit, in astfel de situatii apelam din timp la o florarie unde alegem modelul dorit de coroana dintr-un catalog, achitam un avans, iar in ziua inmormantarii mergem sa ridicam aranjamentul comandat, il achitam apoi ne deplasam la biserica sau la cimitirul unde are loc ceremonia pentru a depune personal coroana si a transmite vorbele de pios omagiu celor din familie.

Cu toate acestea, din diverse motive precum aflarea ultimul moment a vestii, programul de la locul de muncă, sau alte obligatii programate in aceeazi zi, poate fi imposibil să fim prezenti fizic la evenimentul respectiv pentru a depune personal o coroană de flori. De aceea, poti lua in considerare varianta de a comanda coroane funerare online, pe Internet, urmand ca depunerea la capelă sa fie efectuata de catre floraria online unde ai plasat comanda. Din acest motiv, subiecul acestui articol, așa cum sugerează și titlul, il reprezinta avantajele depunerii coroanelor la capela bisericii sau cimitirului cu plata online.

Depunere coroane funerare cu plata online

În primul rând, prin intermediul livrarii coroanelor la capelă, clientul beneficiază întotdeauna de calitatea si prospetimea florilor, floraria noastra comandand si executand coroanele si aranjamentele funerare pe loc, înaintea depunerii sau livrarii către client.

Principalul avantaj al comenzii cu plata online îl reprezintă timpul și comoditatea clientului, deoarece știm cu toții cum este atunci când aflăm pe nepregătite faptul că cineva drag sau apropiat a decedat și, daca nu putem ajunge la înmormântare să depunem o coroană funerară, trebuie sa apelăm la o firma care sa realizeze aranjamentul si depunerea in bune conditii.

Pe CoroaneFunerare.com poti plasa comanda in maxim 2-3 minute, platind online, cu cardul si vei rezolva toate aspectele ce tin de plata si livrare direct din fața calculatorului sau de pe telefonul mobil! Alegi aranjamentul dorit, completezi mesajul de pe panglica atasata coroanei sau jerbei funerare, si efectuezi plata cu cardul, in siguranta! Astfel, ultimul omagiu este transmis extrem de rapid, iar coroanele funerare sunt depuse la capela, biserica sau la cimitir in cateva ore de la comanda.

Depunere gratuita in Bucuresti

Este important de mentionat ca pretul produselor include transportul / depunerea coroanei de flori oriunde in Bucuresti. Acesta este un avantaj important prin comparatie cu ridicarea produselor din florarie, deoarece noi asiguram livrarea in bune conditii a produselor comandate, avand autoutilitare ce pastreaza temperatura necesara constant pe toata durata livrarii, serviciu pentru care clientul nu plateste nimic in plus!

Ai nevoie de ajutor sau de mai multe informatii? Iti stam la dispozitie! Avantajul de primi consiliere în alegerea coroanelor este și el important, de aceea oferim suport telefonic si prin e-mail celor carora le este greu sa aleaga o coroană în acele momente, stabilind totodata toate detaliile pentru depunerea coroanei de flori la capelă in cele mai bune conditii!

Aranjamente funerare din articol

Jerba crini Jerba crini
125 lei
Comanda rapida - 0374.87.74.87