Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Coroane funerare moderne si frumoase

Nu de putine ori am primit solicitarea ca aranjamentul funerar executat sa fie frumos, proaspat, modern. In cadrul ceremoniei funerare familia, prietenii si apropiatii doresc sa depuna coroane de flori unice, elegante si care sa ofere o impresie deosebita, in semn de pretuire pentru cel decedat.

Traim intr-o lume care se afla in continua schimbare si reinventare, iar conceptul de modern se aplica in toate aspectele vietii, inclusiv in aranjamentele florale. Pentru domeniul specific al coroanelor funerare, am dorit sa realizam o fuziune intre traditie si modernitate prin prezentarea unui nou concept de coroana de flori. Pornind de la coroanele rotunde din occident, bogate in flori splendide si pastrand elementele de structura traditionale ale coroanelor romanesti am obtinut aspectul deosebit al coroanei funerare tip lacrima. Astfel, accentul cade pe un stil modern, florile de lux reprezintand elementul central, acestea fiind insa puse in evidenta atat de crengute de brad cat si de frunze de aspidistra sau feriga olandeza.

Pentru ca ne place sa venim cu ceva nou si sa fim la nivelul asteptarilor dumneavoastra, credem ca acest nou tip de coroane sunt potrivite pentru a exprima cu adevarat un sincer omagiu in orice ocazie funesta. Cu ajutorul serviciului nostru de livrare puteti transmite regretele eterne cu cele mai frumoase coroane de flori la preturi de producator!

Alegeti coroane funerare moderne tip lacrima

Coroana de flori inspirata din aranjamentele funerare moderne din SUA si vestul Europei are compozitia florala realizata perimetral pe suportul in forma de lacrima. Florile alese sunt flori cu adevarat deoebite, care sa confere un aspect elegant si luxos, precum anthurium, orhidee imperiala, trandafiri, crini si santini, alaturi de traditionalele garoafe si crizanteme.

Va punem la dispozitie variante de lux de coroane funerare tip lacrima cu modele originale, moderne si frumoase, regasite doar pe site-ul nostru!

Coroana lacrima din trandafiri si crini este lucrata perimetral pe suport, din flori de lux, in culori pastelate. Simbolistica sa imbina puritatea trandafirilor albi si nobletea crinilor imperiali roz, intr-un aranjament unic.

Coroana lacrima din trandafiri si anthurium evidentiaza florile albe de trandafir si pe cele rosii de anthurium prin frunzele decorative de aspidistra si feriga olandeza.

Coroana lacrima din orhidee si crizanteme este realizata din flori verzi de orhidee imperiala, crizanteme albe si banuti de santini, ornate cu feriga, gypsophila si crengute de brad natural.

Coroana lacrima cu trandafiri si anthurium verde imbina stilul traditional cu elemente moderne. Trandafirii rosii si florile verzi de anthurium sunt ornate cu feriga olandeza si frunze de aspidistra.

De ce sa plasati comanda on-line?

✅ plata cu cardul pe site sau numerar la livrare

✅ livrare urgenta in 2-3 ore

✅ coroane realizate din flori naturale proaspete

✅ cel mai mic pret la comanda online

✅ aranjamente realizate de florari profesionisti

✅ florarie cu peste 15 ani experienta

✅ depunere sau livrare gratuita in Bucuresti

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87