Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Coroane funerare moderne si frumoase

Nu de putine ori am primit solicitarea ca aranjamentul funerar executat sa fie frumos, proaspat, modern. In cadrul ceremoniei funerare familia, prietenii si apropiatii doresc sa depuna coroane de flori unice, elegante si care sa ofere o impresie deosebita in semn de pretuire pentru cel decedat.

Traim intr-o lume care se afla in continua schimbare si reinventare, iar conceptul de modern se aplica in toate aspectele vietii, inclusiv in aranjamentele florale. Pentru domeniul specific al coroanelor funerare, am dorit sa realizam o fuziune intre traditie si modernitate prin prezentarea unui nou concept de coroana de flori. Pornind de la coroanele rotunde din occident, bogate in flori splendide si pastrand elementele de structura traditionale ale coroanelor romanesti am obtinut aspectul deosebit al coroanei funerare tip lacrima. Astfel, accentul cade pe un stil modern, florile de lux reprezintand elementul central, acestea fiind insa puse in evidenta atat de crengute de brad cat si de frunze de aspidistra sau feriga olandeza.

Pentru ca ne place sa venim cu ceva nou si sa fim la nivelul asteptarilor dumneavoastra, credem ca acest nou tip de coroane sunt potrivite pentru a exprima cu adevarat un sincer omagiu in orice ocazie funesta. Cu ajutorul serviciului nostru de livrare puteti transmite regretele eterne cu cele mai frumoase coroane de flori la preturi de producator!

Alegeti coroane funerare moderne tip lacrima

Coroana de flori inspirata din aranjamentele funerare moderne din SUA si vestul Europei are compozitia florala realizata perimetral pe suportul in forma de lacrima. Florile alese sunt flori cu adevarat deoebite care sa confere un aspect elegant si luxos, precum: anthurium, orhidee imperiala, trandafiri, crini si santini, alaturi de traditionalele garoafe si crizanteme.

Va punem la dispozitie variante de lux de coroane funerare tip lacrima cu modele originale, moderne si frumoase, regasite doar pe site-ul nostru!

Coroana lacrima trandafiri si crini - O coroana de flori eleganta ce imbina traditia si stilul modern, fiind lucrata perimetral pe suportul in forma de lacrima din flori de lux, in culori pastelate. Am ales puritatea trandafirilor albi si nobletea crinilor roz imperiali, ornati cu frunze de feriga, beargrass si aspidistra pentru a oferi unitate compozitiei si a transmite cele mai sincere regrete printr-un aranjament unic!

Coroana lacrima trandafiri si anthurium - Trandafiri albi si anthuriumul rosu sunt pusi in evidenta de decoratiile elegante din frunze de aspidistra si feriga olandeza.Aceasta coroana are un aspect elegant si este pus in evidenta de florile proaspete care au o estetica aparte!

Coroana lacrima orhidee si crizanteme - O coroana funerara deosebita, realizata din orhidee imperiala verde, crizanteme albe si santini, florile fiind montate perimetral pe suportul in forma de lacrima si ornate elegant cu crengute de brad natural, feriga si gypsofila.

Coroana lacrima trandafiri si anthurium verde - Coroana de lux, lucrata in forma de lacrima din trandafiri rosii si anthurium verde intr-o compozitie ce imbina stilul traditional cu elemente de floristica moderna. Selectia atenta a florilor, decoratia discreta cu frunze de aspidistra si feriga olandeza, si cromatica sobra recomanda aceasta coroana pentru a aduce un omagiu sincer intr-un cadru distins.

De ce sa plasati comanda on-line?

✅ plata cu cardul pe site sau numerar la livrare

✅ livrare urgenta in 2-3 ore

✅ coroane realizate din flori naturale proaspete

✅ cel mai mic pret la comanda online

✅ aranjamente realizate de florari profesionisti

✅ florarie cu peste 15 ani experienta

✅ depunere sau livrare gratuita in Bucuresti

Aranjamente funerare din articol

Comanda rapida - 0374.87.74.87