Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Preturi coroane funerare | Coroane Funerare.com

Coroanele funerare sunt impartite in mai multe categorii de preturi, de la jerbe si coroane ieftine pana la aranjamente funerare de lux, in functie de tipul si numarul florilor folosite in compozitie. Totodata, putem executa pe loc si o comanda personalizata la pret mic, pornind de la bugetul clientului, folosind florile si modelele solicitate de dvs. Toate preturile includ livrarea in Bucuresti.

Care este pretul unei coroane funerare? Cat costa o jerba de flori?

Pretul final al unei coroane din flori naturale se calculeaza tinand cont de toate elementele care stau la baza constructiei aranjametnului floral, pornind de la costul per fir al tuturor florilor folosite in aranjamentul floral.

Pretul florilor reprezinta circa 60-70% din pretul unei coroane funerare, la aceasta suma adaugandu-se crengutele de brad natural si verdeata folosite pentru decor, suportul coroanei, precum si costurile diverse (bete suport, sarma, burete floral, rafie, fizelina, panglica etc) si evident manopera, calculata in functie de complexitatea si marimea lucrarii.

Cele mai ieftine jerbe si coroane funerare din flori naturale costa intre 100 si 200 lei fiind lucrate din garoafe sau crizanteme, in timp ce aranjamentele funerare selecte pot depasi pretul de 300-500 lei.

Lista de preturi coroane funerare este alcatuita pentru toate buzunarele, de aceea o alegere avizata trebuie sa tina cont de cel mai bun raport calitate-pret. In plus, orice comanda online de coroane funerare include transport gratuit in Bucuresti, depunerea la capela sau livrarea la domiciliu fiind facute in aceeasi zi.

Coroane funerare ieftine si jerbe la preturi mici

Daca doriti sa comandati coroane funerare ieftine va recomandam urmatoarele modele de jerbe si coroane cu preturi in jur de 150 lei:

Jerba gerbera Jerba gerbera
149 lei

Coroane funerare de lux

Daca bugetul va permite sa alegeti o coroana funerara de lux puteti opta pentru coroanele funerare scumpe, realizate exclusiv din crini imperiali, orhidee sau anthurium sau in dialog cromatic/compozitional cu trandaifiri si gerbera. In functie de cantitatea si calitatea florilor folosite, pretul unei coroane funerare de lux poate fi intre 250 lei si peste 400 lei:

Descarcati oferta de preturi coroane in format PDF

Comanda coroane si jerbe funerare direct din catalogul on-line in format PDF:
download oferta coroane (PDF, 15 KB)

Comanda online coroane funerare la preturi minime!

Plasarea unei comenzi online va ofera avantajul platii cu cardul pentru coroana de flori la un pret mai mic decat in florarii, precum si transportul gratis in Bucuresti pentru orice coroana funerara. Realizam si depunere direct la capela in aceeasi zi!

Aveti nevoie de ajutor? Doriti o oferta de pret coroane sau jerbe?

Sunati-ne acum: 0374.87.74.87 (luni-vineri: 09-19)

Comanda coroane funerare dupa pret:

Comanda coroane funerare dupa flori:

Comanda rapida - 0374.87.74.87