Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Ce sa nu spui niciodata la o inmormantare?

Ceremonia de inmormantare este un eveniment tragic, unde oamenii isi exprima ultimele ganduri si regrete fata de persoana draga trecuta in nefiinta. In semn de respect, oamenii pastreaza linistea, insa de multe ori simtim nevoia sa ne exprimam durerea. Este important sa nu ranim familia prin vorbele noastre si sa fim atenti la ceea ce spunem.

Ce sa nu spui niciodata la o inmormantare?

Un lucru foarte dificil este sa te adresezi cuiva care tocmai a pierdut pe cineva drag fara sa provoci si mai multa durere. Nu toata lumea stie cum sa-si exprime compasiunea fata de cei care sufera. Important este sa fim intelegatori si sa fim pregatiti sa ascultam. Exista insa cateva fraze pe care mai bine le pastrezi pentru tine, fiindca pot rani fara ca macar sa realizezi acest lucru.

Evita pe cat posibil sa spui aceste lucruri, total nepotrivite pentru un astfel de eveniment. Incearca in schimb sa-ti arati respectul si sa incerci sa ajuti pe cat posibil acea persoana care se confrunta cu un moment extrem de dificil.

Nu poti cunoaste durerea prin care trece familia, de aceea nu este bine sa spui "stiu cum te simti" sau "stiu prin ce treci", chiar daca te-ai confruntat in viata cu o experienta asemanatoare. De asemenea, este total lipsit de respect sa sugerezi ca situatia respectiva este benefica, chiar daca cel care a murit a facut greseli in timpul vietii. Nu spune niciodata lucruri negative despre cel decedat, ci incearca sa ajuti familia indurerata, atat in timpul ceremoniei, cat si ulterior.

Cum iti poti arata respectul?

Daruirea florilor este un gest insemnat, ele fiind mesagerul dragostei si respectului tau fata de cineva apropiat. Daruieste coroane funerare la ceremonie, iar acestea vor exprima cel mai bine gandurile tale.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87