Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Buchete funerare pentru a transmite condoleante

Buchetele funerare sunt potrivite pentru transmiterea condoleantelor, evocand prin compozitia lor momentul despartirii dar si speranta unei celeste reintalniri. Acestea nu se aseamana cu buchetele standard, pentru ocazii fericite, ci folosesc anumite flori si aranjamente, care sa transmita mesajul potrivit. Va prezentam o selectie de modele de buchete de flori pentru inmormantare, buchete funerare realizate din flori de lux, in culori si aranjamente sobre. Puteti opta fie pentru un buchet simplu din 6-10 fire de trandafiri albi, fie sa alegeti un buchet de flori funerare select, lucrat din 20-30 fire de trandafiri, crini sau cale albe, in functie de importanta evenimentului si a persoanei in memoria careia se depune buchetul de flori.

Atunci cand alegi un buchet funerar nu trebuie sa tii cont doar de numarul par al florilor, ci si de aspectul acestuia. Prin estetica buchetului, florile trebuie sa transmita condoleante. Cromatic, florile albe transmit cel mai bine acest mesaj. Tehnica de compozitie a buchetului este pe o parte, in lungime, cu un aspect elegant. Printre florile potrivite pentru genul acesta de eveniment se numara garoafa, crinul, gerbera, trandafirul, crizantema si calele. Noi va punem la dispozitie buchete de lux cu livrare gratuita in Bucuresti si depunere la capela intr-un timp scurt de 2-3 ore.

Buchete cu garoafe

La romani garoafele sunt florile cele mai des intalnite in aranjamentele funerare. Un buchet de garoafe rosii pare a fi doar un gest politicos pe care cineva l-ar face in cadrul unei ceremonii funerare. De fapt, garoafele rosii au o simbolistica asemanatoare trandafirului, insemnand afectiune si prietenie sincera. Alege-l pentru a-ti arata intr-un mod simplu si sincer regretul si tristetea. Garoafele sunt simbolul afectiunii, de aceea iti recomandam buchetul de garoafe albe la ceremonia funerara a unui bun amic sau a unui apropiat, pentru a-i pastra vie amintirea.

Buchete de lux

Un aranjament funerar simplu si elegant, buchetul de trandafiri rosii este atent lucrat pe o parte si va exprima regretele pentru persoana care a parasit aceasta lume.

Buchetul funerar imaculat este un aranjament sobru si elegant, realizat din trandafiri si crini imperiali albi si lucrat pe o parte

Buchetul de cale albe este lucrat pe o parte si ornat cu frunze decorative care intregesc armonia compozitiei.

Descopera pe site-ul nostru aranjamentele florale si buchetele funerare!

Acceseaza sectiunea Buchete funerare si vei avea la dispozitie o serie de recomandari elegante si sobre de buchete pentru orice ocazie funesta, fie ca este vorba despre depunere sau livrare la capela, fie ca se doreste doar trimiterea florilor catre familia indoliata. Livrarea este asigurata gratuit de compania noastra, oriunde in Bucuresti, in aceeasi zi!

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87