Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Buchete funerare pentru a transmite condoleante

Buchetele funerare sunt potrivite pentru transmiterea celor mai sincere condoleante evocand prin compozitia eleganta momentul despartirii dar si speranta unei celeste reintalniri. Acestea nu se aseamana cu buchetele standard, pentru ocazii fercite, ci au o anumita compozitie si flori perfecte pentru transmiterea mesajului dorit. Va prezentam o selectie de modele de buchete de flori pentru inmormantare, buchete funerare realizate din flori de lux, in culori si aranjamente sobre. Puteti opta fie pentru un buchet simplu din 6-10 fire de trandafiri albi, fie sa alegeti un buchet de flori funerare select, lucrat din 20-30 fire de trandafiri, crini sau cale albe, in functie de importanta evenimentului si a persoanei in memoria careia se depune buchetul de flori.

Atunci cand alegi un buchet funerar nu trebuie sa ti cont doar de numarul par al florilor ci si de aspectul acestuia. Prin estetica buchetului, florile trebuie sa imparatseasca sincerele condoleante persoanei dragi care nu mai este printre voi. Cromatic, florile albe transmit cel mai bine acest mesaj. Tehnica de compozitie a buchetului este pe- o parte, in lungime, cu un aspect elegant. Printre florile potrivite pentru genul acesta de eveniment se numara: garoafa, crinul, gerbera, trandafirul, crizantema si calele. Noi va punem la dispozitie buchete de lux cu livrare gratuita in Bucuresti si depunere la capela intr-un timp scurt de 2-3 ore.

Buchete cu garoafe

Garoafele sunt florile cele mai selectate pentru acest eveniment, fiind o traditie in poporul roman.Un buchet de garoafe rosii pare a fi doar un gest politicos pe care cineva l-ar face in cadrul unei ceremonii funerare. De fapt, garoafele rosii au o simbolistica asemanatoare trandafirului, insemnand afectiune si prietenie sincera. Alege-l pentru a-ti arata simplu si sincer regretul si tristetea.Garoafele sunt simbolul afectiunii, de aceea iti recomandam buchetul de garoafe albe la ceremonia funerara a unui bun amic sau a unui apropiat, pentru a-i pastra vie amintirea.

Buchete de lux

Un buchet funerar elegant, pe cat de simplu, pe atat de reprezentativ. Buchetul de trandafiri rosii este atent lucrat pe o parte si va exprima regretul sincer pentru persoana deosebita din viata Dvs.Buchetul standard contine 16 trandafiri rosii, iar in varianta de lux 24 trandafiri rosii, florile fiind inramate elegant de frunze decorative sau feriga Robelini.

Buchet funerar imaculat- Un buchet funerar elegant si sobru, realizat integral din flori de lux - trandafiri si crini imperiali albi - ornate cu aspidistra, verdeata si feriga olandeza - compozitie lucrata pe o parte.

Buchet cale albe- Prin traditie, eleganta si parfum calele reprezinta o alegere inspirata si valorizanta pentru orice tip de aranjament funerar. Acest buchet select este lucrat pe o parte din 10-20 fire de cale, fiind ornat cu aspidistra sau feriga olandeza pentru a intregi armonia compozitiei.

Descopera pe site-ul nostru aranjamentele florale si buchetele funerare!

Acceseaza sectiunea Buchete funerare si vei avea la dispozitie o serie de recomandari elegante si sobre de buchete pentru orice ocazie funesta, fie ca este vorba despre depunere sau livrare la capela, fie ca se doreste doar trimiterea florilor catre familia indoliata. Livrarea este asigurata gratuit de compania noastra, oriunde in Bucuresti, in aceeasi zi!

Aranjamente funerare din articol

Comanda rapida - 0374.87.74.87