Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

4 motive pentru care sa alegi coroanele funerare din flori naturale

Depunerea unei coroane funerare este un semn al respectului fata de cel plecat dintre noi, dar si un ajutor moral important fata de rudele celui decedat. Coroanele funerare au intrat in traditiile de inmormantare, mai ales in orase, datorita unei restrangeri a traditiilor funerare stravechi, dar si din dorinta oamenilor de a-si manifesta sentimentele de regret si compasiune intr-un mod elegant. Din acest motiv, noi va sfatuim ca florile pe care le alegeti sa fie intotdeauna naturale si proaspete.

Ce flori sa aleg pentru o coroana funerara?

Alegerea florilor pentru coroanele funerare este un pas important in alegerea modelului de coroana. Exista foarte multe modele de coroane funerare, moderne si traditionale, de aceea ne intrebam mereu "Ce flori se duc la inmormantare?" Noi va sfatuim sa alegeti florile preferate ale defunctului, daca stiti care sunt acestea, insa le puteti alege si pe cele ce considerati ca se potrivesc momentului sau pe cele pe care le iubiti.

Indiferent de florile alese, cel mai important este sa va asigurati ca aranjamentul funerar sa fie alcatuit din flori naturale, nu artificiale, si acestea sa fie proaspete pentru a rezista mai mult timp. Iata de ce este important ca florile sa fie naturale!

4 motive pentru care sa alegi florile naturale

  1. Florile naturale au fost folosite din cele mai vechi timpuri. Atat in lumea traditionala, cat si in orasele in care incepuse acest obicei, se foloseau numai flori naturale. Erau folosite mai ales florile de sezon, iar in sate se foloseau inclusiv florile salbatice. De asemenea, pe timpul iernii, bradul era cel ce inlocuia florile. Prezenta elementelor vii era esentiala. Si este si in zilele noastre! De aceea, coroanele funerare din flori naturale dau o nota eleganta si distincta oricarei ceremonii funerare.
  2. Autenticul si kitch-ul. Florile artificiale sunt kitch. Probabil ca ati mai auzit expresia aceasta atunci cand era vorba despre obiecte false, lipsite de mesaj, de lucruri care se ascund in spatele unei aparente colorate. Acelasi lucru se intampla si in cazul florilor: niciun material plastic nu poate inlocui delicatetea si mirosul unei flori. In plus, coroanele din flori artificiale nu arata la fel de frumos ca cele naturale.
  3. Respectul pentru sufletul drag. Florile naturale au devenit simboluri in cultura intregii lumi, ele reusesc sa exprime anumite sentimente si sa starneasca amintirile frumoase ce leaga oamenii din cele mai vechi timpuri. A trimite o coroana funerara la inmormantarea unei persoane dragi este un act de respect si distinctie. Va sfatuim ca, in cazul in care nu puteti ajunge la inmormantarea unui apropiat, sa comandati o coroana funerara online.
  4. Flori naturale rezistente. Desi am crede ca o coroana funerara din flori artificiale este mai practica pentru ca florile ei nu ofilesc, este gresit sa gandim ca problema este rezolvata. Coroanele din flori artificiale sunt mai putin aspectuoase, iar culoarea florilor artificiale dispare repede din cauza luminii si a precipitatiilor. Desi coroanele funerare naturale sunt mai scumpe decat cele artificiale, aspectul lor este incomparabil! In plus, si coroanele funerare naturale pot rezista timp indelungat, atunci cand florile lor sunt rezistente: aici amintim de coroanele din crizanteme, garoafe si gerbere.

Comandarea unei coroane funerare din flori naturale

Coroane Funerare Bucuresti va asigura aranjamente funerare din cele mai proaspete flori. Intotdeauna suntem prompti in servicii deoarece stim ca o inmormantare este un eveniment imprevizibil si dureros, in timpul caruia nimeni nu are nevoie de o bataie de cap in plus. Va asiguram servicii rapide si calitative cu livrare gratuita oriunde in Bucuresti.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87