Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Coroane funerare de lux | Coroane Funerare.com

Coroanele funerare scumpe sunt cele de lux, realizate din flori scumpe sau o compozitie de dimensiune mare cu o incarcare/densitate florala mare.

In functie de florile folosite, preturile coroanelor funerare de lux pornesc de la 300 lei iar cele mai scumpe coroane funerare pot depasi preturi de 500-600 lei. Spre exemplu, o coroana funerara din crini imperiali (30-50 fire) de dimensiune MARE (90 cm) costa circa 350 lei, iar o coroana funerara standard din trandafiri (50-60 fire, 90 cm) costa in jur de 400 lei.

Cele mai scumpe coroane funerare de lux sunt cele realizate la dimensiune premium (peste 100 cm) folosind exclusiv flori scumpe. Spre exemplu coroana funerara din anthurium si crini in marime DE LUX are in compozitie peste 100 de flori de lux si costa circa 550 lei.

Recomandari coroane funerare de lux:

Cele mai selecte modele de coroane funerare de lux realizate exclusiv din flori scumpe si ornamentate cu feriga, eucalipt si gypsophila pentru un efect estetic memorabil:

Oferta completa coroane funerare scumpe, circa 400-500 lei:  

Comandati coroane funerare de lux online!

Toate comenzile online de coroane funerare sunt lucrate in atelierul propriu de floristi experimentati. Garantam pentru calitatea aranjamentului funerar si asiguram livrarea urgenta in Bucuresti sau depunerea gratuita la capela pentru orice coroana funerara!

Aveti nevoie de ajutor?

Putem realiza coroana funerara dupa modelul dvs. sau conform cu bugetul dvs.!

Comandati online cu ridicare din florarie (Str. Leonida, nr. 28, sector 2) pentru comenzile confirmate si executate sau cu livrare / depunere oriunde in Bucuresti in mod gratuit!

Sunati acum: 0374.87.74.87

Program call center:
Luni-Vineri 09-19

Comenzi online:
NON STOP

Livrari comenzi confirmate si executate:
Luni-Vineri 08-20, Sambata-Duminica 08-14

Comanda coroane funerare dupa flori:

Comanda rapida - 0374.87.74.87