Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Imaginile de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu au fost extrem de emoționante. Cei care au venit să-l conducă pe ultimul drum au fost copleșiți de lacrimi și durere. Cunoscutul creator de modă a fost înmormântat la Cimitirul Progresul din București. Alături de rude s-au aflat prieteni apropiați ai designerului, mulți dintre ei oameni din industria modei, precum Iulia Albu, Cătălin Botezatu sau Raluca Bădulescu.

Răzvan Ciobanu a murit în dimineața zilei de 29 aprilie 2019, în urma unui accident de circulație petrecut în localitatea Săcele, din Constanța.

Într-un comunicat al Poliției Române se precizează: Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

Înmormântarea lui Răzvan Ciobanu a avut loc în ziua de 2 mai 2019, la București, în locul de veci destinat familiei. Sute de oameni au participat la slujba din biserică și au condus apoi sicriul pe ultimul drum.

La capela designerului au fost aduse în omagiu aranjamente florale de lux, în care au predominat coroanele funerare deosebite, de dimensiuni mari. S-au remarcat coroanele din trandafiri și coroanele din crini, flori care transmit ideea de eleganță si de puritate. Marius, fostul iubit al creatorului de modă, împietrit de durere, i-a pregătit o coroană specială, cu un manechin de plastic, obiect cu care Răzvan Ciobanu lucra în fiecare zi. Sicriul creatorului de modă a fost înconjurat de zeci de aranjamente florale care transmit regretele eterne.

Vezi lista marilor artiști români decedați.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87