Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Coroane funerare de lux

Imaginile de la inmormantarea lui Razvan Ciobanu sunt extrem de emotionante. Lacrimi, regrete si multa durere se citeste pe chipurile celor care au venit sa-l conduca pe ultimul drum. Creatorul de moda a fost inmormantat in Cimitirul Progresul din Bucuresti. Alaturi de rude au fost prieteni apropiati ai designerului, multi dintre ei oameni din industria modei, precum Iulia Albu, Catalin Botezatu sau Raluca Badulescu.

Razvan Ciobanu a murit duminica noaptea intr-un cumplit accident de circulaţie la Sacele, in Constanta, fiind inmormantat joi de dimineata la Bucuresti. Sute de oameni au asistat la slujba din biserica si apoi au condus sicriul pe ultimul drum. "Cercetarea la fata locului a indicat faptul ca autoturismul in cauza ar fi parasit partea carosabila, ar fi parcurs o distanța de aproximativ 700 de metri prin camp, ar fi traversat o alee asfaltata care duce către fermele din zona, a reintrat pe camp, a rulat inca 150 de metri intr-o zona cu arbusti unde, din cauza denivelarilor de pamant, s-a rasturnat, oprindu-se intr-un copac. Conducatorul auto a fost proiectat in afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind gasit de un martor, la baza unui arbust" se arata intr-un comunicat al Poliției Romane.

Coroane funerare de lux au fost aduse la capela designer-ului

Aranjamentele florale oferite la inmormantare au fost cu adevarat deosebite. Coroanele bogate in flori, de dimensiuni mari, au fost compuse din crini sau trandafiri, flori care transmit eleganta si puritate. Sicriul creatorului de moda era inconjurat de zeci de coroane funerare de lux si de flori care transmit regretele eterne ale apropiatilor. Marius, fostul iubit al creatorului de moda, impietrit de durere, i-a pregatit o coroana de flori deosebita, din care iese un manechin din plastic, obiect cu care Razvan Ciobanu lucra in fiecare zi.

Parintii lui Razvan Ciobanu isi inmormanteaza sigurul copil in locul de veci destinat familiei. Moartea acestuia a venit pe neasteptate sub forma unui accident tragic. Prietenii si familia varsa astazi numeroase lacrimi, exprimand ultimele omagii pentru sufletul tanarului artist. Personalitati precum Oana Roman, Catalin Botezatu, Iulia Albu, Ilinca Vandici sau Vica Blochina au participat astazi la slujba de inmormantare, vizibil afectati.

Site-ul nostru, coroanefunerare.com le-a venit in ajutor celor care au dorit sa transmita regretele prin aranjamente funestre deosebite!

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87