Mesaj sincere condoleante
Închide
Coroane si jerbe funerare

Inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Coroane funerare de lux

Imaginile de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu sunt extrem de emotionante. Lacrimi, regrete și multă durere se citește pe chipurile celor care au venit să-l conducă pe ultimul drum. Creatorul de modă a fost înmormântat în Cimitirul Progresul din Bucureşti. Alături de rude au fost prieteni apropiaţi ai designerului, mulţi dintre ei oameni din industria modei, precum: Iulia Albu, Catalin Botezatu si Raluca Badulescu.

Răzvan Ciobanu a murit duminică noaptea într-un cumplit accident de circulaţie la Săcele, în Constanţa, fiind înmormântat joi de dimineaţă la Bucureşti. Sute de oameni au asistat la slujba din biserică şi apoi au condus sicriul pe ultimul drum. 'Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust” se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Coroane funerare de lux au fost aduse la capela designer-ului

Aranjamentele florale oferite la inmormantare au fost cu adevarat deosebite. Coroanele bogate in flori, de dimensiuni mari, compuse din crini sau trandafiri, flori care transmit eleganta si puritate. Sicriul creatorului de moda era inconjurat de zeci de coroane funerare de lux si flori care transmit regretele eterne ale apropiatilor. Marius, fostul iubit al creatorului de modă este împietrit de durere, i-a pregătit o coroană de flori deosebită, din care iese un manechin din plastic, obiect cu care Răzvan Ciobanu lucra în fiecare zi.

Parintii lui Razvan Ciobanu isi inmormanteaza sigurul copil in locul de veci destinat familiei. Moartea acestuia a venit pe neasteptate sub forma unui accident tragic. Prietenii si familia varsa astazi numeroase lacrimi, exprimand ultimele omagii pentru sufletul indurerat al tanarului artist. Personalitati precum Oana Roman, Catalin Botezatu, Iulia Albu, Ilinca Vandici sau Vica Blochina au participat astazi la slujba de inmormantare, vizibil afectati.

Site-ul nostru, coroanefunerare.com le-a venit in ajutor celor care au dorit sa transmita regretele prin aranjamente funestre deosebite!

Aranjamente funerare din articol

Comanda rapida - 0374.87.74.87