Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Cum poti aduce un omagiu unui mare artist?

An de an, un mare artist paraseste aceasta lume, lasand in urma sa o tristete nesfarsita. De multe ori, simtim nevoia sa ne aratam recunostinta si sa ii transmitem un ultim omagiu. Citeste in acest articol despre cum poti sa-ti exprimi respectul la inmormantarea omului pe care l-ai admirat.

Comanda online coroane funerare!

Chiar daca te afli la distanta, pe site poti gasi zeci de modele de coroane funerare - clasice sau de lux, jerbe, cosuri cu flori sau buchete de flori pe care le poti comanda si trimite la inmormantarea artistului plecat dintre noi. Serviciul de livrare gratuita in Bucuresti iti ofera posibiltatea sa trimiti, de oriunde din lume, mesajul tau catre persoana dorita, alegand depunerea direct la capela.

Suntem o florarie cu peste 15 ani experienta in realizarea de coroane si jerbe funerare, avand atelierul de productie in Bucuresti. Realizam la comanda toate tipurile de aranjamente funerare, la preturi de producator, mai ieftin decat in orice florarie din Bucuresti! Durata de executie a unei coroane funerare este de maxim 2 ore de la data plasarii comenzii pe site sau prin telefon, iar livrarea in Bucuresti se poate face in regim de urgenta in 2-3 ore si gratuit in aceeasi zi.

Cel mai buna metoda sa iti exprimi omagiul catre un mare artist

Cu ajutorul florilor poti transmite sentimente de tristete, respect, admiratie sau iubire. Prin simbolistica, florile devin mesagerii nostri. Pentru ca fiecare floare are o semnificatie aparte, iata care sunt florile cele mai potrivite pentru o persoana importanta.

Orhideea este simbolul elegantei, al rafinamentului si totodata al misterului. Prin frumusetea ei delicata, orhideea este folosita in aranjamentele funerare de lux. Coroana funerara din orhidee imperiale este ideala pentru a-ti exprima omagiul catre un mare artist.

Crinul este cunoscut ca fiind o floare nobila, regala, semnificand puritatea sufletului, eleganta si nobletea. Aceasta floare este folosita de obicei la inmormantarile unor oameni cu functii inalte in societate. Coroana Crini de lux poate fi daruita la inmormantarea artistului preferat, pentru a transmite cele mai profunde condoleante.

Trandafirul transmite mesajul ca amintirea celui decedat va ramane in sufletul nostru vesnic. Un aranjament funerar special este inima din trandafiri.

Daca iti doresti ca aranjamentul trimis sa reziste mai mult timp, cele mai bune variante sunt garoafele si crizantemele, care ofera longevitate coroanei funerare. In plus, aceste flori transmit sinceritate, iubire si sentimentele puternice pe care i le porti persoanei dragi trecute in nefiinte.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87