Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Cum poti aduce un omagiu unui mare artist?

An de an, un mare artist paraseste aceasta lume si lasa in urma lui creatii deosebite, dar si multa tristete in sufletul nostru. In aceste momente ne dorim sa actionam, sa ne aratam iubirea si recunostinta pe care nu am reusit sa o afisam pe parcursul vietii artistului. Un ultim omagiu poate fi exprimat de oricine pentru artistul mult iubit, sub forma unei coroane funerare cu simboluri aparate. Citeste in acest articol cum poti exprima respectul la inmormantarea omului pe care l-ai admirat cel mai mult toata viata!

Comanda online coroane funerare!

Distanta nu trebuie sa te impiedice sa iti exprimi sentimentele. Coroanefunerare.com iti pune la dispozitie zeci de modele de coroane funerare, clasice sau de lux, jerbe, cosuri cu flori sau buchete funestre, pentru ca mesajul tau sa fie transmis in cel mai bun mod catre artistul trecut in nefiinta. Serviciul de livrare gratuita in Bucuresti iti ofera posibiltatea sa trimiti, de oriunde in lume, mesajul tau catre persoana dorita, deoarece poti alege depunerea directa la capela.

Suntem o florarie cu peste 15 ani experienta in realizarea de coroane si jerbe funerare, avand atelierul de productie in Bucuresti. Realizam la comanda toate tipurile de aranjamente funerare la preturi de producator, mai ieftin decat in orice florarie din Bucuresti! Durata de executie a unei coroane funerare este de maxim 2 ore de la data plasarii comenzii pe site sau prin telefon, iar livrarea in Bucuresti se poate face in regim de urgenta in 2-3 ore si gratuit in aceeasi zi.

Cel mai buna metoda sa iti exprimi omagiul catre un mare artist

Cu ajutorul floriilor poti transmite sentimenete de tristete, respect, admiratie sau iubire. Prin simbolistica, florile dintr-o corana funerara au rolul de a transmite viata vesnica prin insasi efemeritatea lor. Florile sunt singurele capabile sa transmita emotie si devin mesagerii nostri in acest context. Pentru ca fiecare floare capata o semnificatie aparte, iti prezentam care sunt cele mai potrivite pentru o persoana atat de importanta.

Orhideea poarta simbolul elegantei, ranifnamentului si totodata a misterului. Prin frumusetea acesteia delicata, orhideea este folosita pentru a exprima sentimente puternice in aranjamentele funerare de lux. Coroana funerara orhidee imperiala este ideala pentru a-ti exprima omagiul catre un mare artist.

Crinul este cunoscut ca fiind o floare nobila, regala, semnificand puritatea sufletului, eleganta si nobletea. Aceasta floare este folosita pentru inmormantarile unor oameni cu functii inalte in societate. Coroana crini de lux poate fi daruita artistului preferat pentru a transmite cele mai profunde condoleante catre sufletul celui trecut in nefiinta.

Trandafirul transmite unul dintre cele mai importante mesaje, acela ca sufletul celui decedat va ramane in sufletul nostru vesnic. In functie de culoarea aleasa, rosu, alb, roz sau galben, trandafirul este potrivit pentru a fi oferit drept omagiu, omului pe care l-am indragit toata viata. Comanda online aranjamentul funerar dorit si trimite de oriunde un omagiu catre artistul tau mult iubit! Coroana funerara poate fi depusa la capela gratuit de catre curierii nostri! inima funerara

Daca iti doresti ca aranjamentul trimis sa reziste mai mult timp, cele mai bune variante sunt garoafele si crizantemele care ofera longevitate coroanei funerare. In plus, aceste flori transmit sinceritate, iubire si sentimentele puternice pe care i le porti persoanei dragi trecute in nefiinte.

Aranjamente funerare din articol

Comanda rapida - 0374.87.74.87