Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Cum comanzi coroane funerare in numele companiei?

Din pacate se intampla uneori sa ne confruntam cu pierderea unui coleg, a unei persoane alaturi de care am lucrat si impreuna cu care am format o echipa. Coroanele funerare pot fi transmise si in numele companiei, al colectivului, pentru exprimarea regretelor pentru trecerea in nefiinta a persoanei respective. Afla in acest articol ce pasi trebuie sa urmezi pentru a comanda aranjamente funerare in numele colectivului!

Cum poti plasa plasa o comanda?

Primul pas este sa alegeti de comun acord coroana sau jerba funerara ce va fi transmisa in numele colectivului. Aranjamentele sunt de mai multe tipuri: coroane rotunde, lacrima, jerbe funerare sau buchete funerare. In varianta de lux, ele pot avea pana la 100 de flori (si implicit o dimensiune mai mare).

Mesaje din partea colectivului

Dupa ce ati selectat coroana, urmatorul pas este sa alegeti un mesaj prin care sa va exprimati sincerele condoleante. Gandurile dumneavoastra vor lua forma unor panglici care vor insoti coroana.

Ulterior, poti selecta data si intervalul orar in care doresti sa primesti comanda. Daca doresti depunerea la capela, trebuie sa adaugi adresa acesteia, iar in comentarii sa mentionezi faptul ca doresti sa fie depusa in locul respectiv. Dupa ce ai completat toate datele si ai ales metoda de plata (numerar sau plata cu cardul) poti apasa pe butonul comanda. Totul se afla la un click distanta, comanda se face rapid si foarte usor.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87