Mesaj sincere condoleante
Închide
Coroane si jerbe funerare

Cum comanzi coroane funerare in numele companiei?

In viata ne confruntam cu momente fericite si cu unele mai putin fericite, unde tristetea si durerea nesfarsita ne cuprinde sufletul. Tragicul eveniment te poate face sa iti doresti sa transmiti regretele eterne raposatului si familiei acestuia. Cele mai grele momente au in comun un simbol al frumusetii care transmite sentimentele dumneavoastra in cel mai bun mod, florile. Coroanele funerare pot fi trimise in numele companiei, al colectivului in semn de respect pentru persoana decedata. Afla in acest articol ce pasi trebuie sa urmezi pentru a comanda aranjamente funestre in numele colectivului!

Daca vrei sa trimiti o coroana funerara sau o jerba funerara, o poti face fie in numele companiei, a colectivului sau in nume propriu. Poti apela la serviciul nostru de livrari 24/7, comandand direct pe internet sau telefonic. Realizam la comanda toate tipurile de aranjamente funerare la preturi de producator, mai ieftin decat in orice florarie din Bucuresti! Durata de executie a unei coroane funerare este de maxim 2 ore de la ora plasarii comenzii, iar livrarea in Bucuresti se poate face in regim de urgenta in 2-3 ore si gratuit in aceeasi zi.

Cum poti plasa plasa o comanda?

Primul pas este selectarea coroanelor funerare de comun acord cu persoanele colectivului, acestea sunt de mai multe tipuri: coroane rotunde, lacrima, jerbe funerare sau poti opta pentru un buchet funerar. Pe site-ul nostru poti opta pentru diferite dimensiuni al aranjamentului funarar. Acestea pot avea pana la 100 de flori in varianta de lux si implicit o dimensiune mai mare. Ulterior trebuie sa alegeti un mesaj prin care sa va exprimati sincerele condoleante. Gandurile dumneavoastra vor lua forma unor panglici care vor insoti coroana.

Mesaje din partea colectivului:

-Sincere condoleante! Echipa...

-Regrete eterne! Colectivul...

-Un ultim omagiu! Compania...

-Nu te vom uita niciodata! Echipa...

Ulterior, poti selecta data si intervalul orar in care doresti sa primesti comanda. Daca doresti depunerea la capela trebuie sa adaugi adresa acesteia, iar in comentarii sa mentionezi faptul ca doresti sa fie depusa in locul respectiv. Dupa ce ai completat toate datele si ai ales metoda de plata (numerar sau plata cu cardul) poti apasa pe butonul comanda. Totul se afla la un click distanta, comanda se face rapid si foarte usor pe site-ul nostru. Coroanefunerare.com are numeroase modele de aranjamente funerare, de la cele mai accesibile la cele mai elegante optiuni.

Aranjamente funerare din articol

Comanda rapida - 0374.87.74.87