Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Cum alegi mesajul pentru panglica funerara?

In plus fata de alegerea unei coroane funerare potrivite, in functie de design-ul, dimensiunea si simbolistica acesteia, un aspect foarte important il reprezinta mesajul scris pe panglica funerara. Acesta insoteste fiecare aranjament funerar si este scris in semn de respect pentru defunct si familia indoliata. Mesajul reprezinta ultimele cuvinte prin care iti poti exprima regretul. Fiind vorba de un eveniment cu un mare impact emotional aspura oamenilor, mesajul poate transmite sentimentele care te incearca in aceasta situatie dificila. Daca iti doresti sa iti iei ramas bun de la cel trecut in nefiinta in cel mai bun mod, trebuie sa acorzi o atentie deosebita mesajului. Citeste in acest articol cum sa alegi corect mesajul pentru panglica funerara!

Ce mesaje se scriu in general pe panglica funerara?

Mesajul de pe panglica funerara trebuie ales cu atentie in functie de relatia pe care ai avut-o cu defunctul si de sentimentele pe care iti doresti sa le transmiti. In cadrul magazinului nostru online iti oferim sugestii de mesaje potrivite pentru acest moment dificil, in cazul in care nu iti doresti sa scrii unul personalizat sau nu ai inspiratie.

Ceea ce trebuie sa stii despre panglica funerara este ca aceasta este adaugata gratuit la orice aranjament funerar: de la coroane, jerbe, inimi, cruci, cosuri cu flori sau chiar buchete funerare. De regula, se folosesc doua panglici, pe una dintre ele se va scrie mesajul propriu-zis, iar pe cea de-a doua persoanele, familia sau colectivul de la care este oferita coroana. Cand scrii un text poti folosi adresarea directa, mesajul trebuie sa fie succint si nu foarte lung, asfel incat sa se incadreze pe dimensiunea unei coroane funerare si sa isi pastreze o estetica deosebita. Un alt motiv pentru care nu este recomandat sa scrii un mesaj lung, este acela ca trebuie sa fie foarte usor de citit, chiar si de la distanta. Cu cat mesajul de pe panglica este mai lung, cu atat literele pot fi inghesuite si va fi mai putin lizibil. Iata cateva sugestii de mesaje:

Nu te voi uita niciodata

Ramai in amintirea si sufletele noastre

Te vom purta mereu in suflet

Cu sufletul indurerat

Un ultim omagiu

Sincere condoleante

Odihna vesnica

Regrete eterne

Mesaje funerare de iubire

Daca insa iti doresti sa transmit sentimente profunde de dragoste si relatia ta fata de defunct a fost extrem de apropiata, iti sugeram cateva mesaje potrivite: Te vom iubi mereu, Adio, inger drag, Mereu in inimile noastre, Zbor lin catre ingeri, Pretuire si amintire eterna etc. Acestea transmit intr-un mod original si elegant sentimente puternice si sunt recomandate persoanelor care fac parte din familie sau prietenii extrem de apropiati.

Mesaje care transmit sprijinul

Daca insa relatia ta cu defunctul nu a fost prea apropiata sau chiar nu ai avut contact de-a lungul vietii cu acesta, daruirea unei coroane funerare se poate face in semn de respect si sprijin pentru familia indurerata. Exista si cazuri in care se pot oferi aranjamente funerare in numele unui colectiv, la locul de munca, in cadrul unei institutii etc. In acest context mesajul folosit poate sa exprime exact motivul pentru care oferi acest aranjament: in semn de respect, omagiu si dorinta de a sprijin pe cei indurerati. Cele mai potrivite mesaje sunt: Alaturi de voi, Va suntem alaturi in durere, Sincere condoleate/ Echipa… etc.

Aranjamente funerare din articol

Coroana garoafe Coroana garoafe
159 lei
Coroana gerbera Coroana gerbera
205 lei
Jerba crini Jerba crini
125 lei
Comanda rapida - 0374.87.74.87