Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Cum alegi mesajul pentru panglica funerara?

Mesajul de pe panglica insoteste fiecare aranjament funerar si este scris in semn de respect pentru defunct si familia indoliata. Mesajul reprezinta ultimele cuvinte prin care iti poti exprima regretul. Citeste in acest articol cum sa alegi corect mesajul pentru panglica funerara!

Ce mesaje se scriu in general pe panglica funerara?

Mesajul de pe panglica funerara trebuie ales cu atentie, in functie de relatia pe care ai avut-o cu defunctul si de sentimentele pe care iti doresti sa le transmiti.

Panglica funerara este adaugata in mod gratuit la orice aranjament funerar. De regula, se folosesc doua panglici: pe una dintre ele se va scrie mesajul propriu-zis, iar pe cea de-a doua persoanele, familia sau colectivul care ofera coroana.

Cand scrii un text poti folosi adresarea directa. Mesajul trebuie sa fie succint si nu foarte lung, asfel incat sa se incadreze pe dimensiunea unei coroane funerare si sa ii pastreze estetica. Un alt motiv pentru care nu este recomandat sa scrii un mesaj lung este acela ca trebuie sa fie foarte usor de citit, chiar si de la distanta. Cu cat mesajul de pe panglica este mai lung, cu atat literele vor fi mai inghesuite si mai putin lizibile. Iata cateva sugestii de mesaje:

Mesaje funerare de iubire

Daca insa iti doresti sa transmit sentimente profunde de dragoste si relatia ta fata de defunct a fost extrem de apropiata, iti sugeram cateva mesaje potrivite.

Aceste mesaje sunt recomandate persoanelor care fac parte din familie sau prietenilor extrem de apropiati.

Mesaje care transmit sprijinul

Daca insa relatia ta cu defunctul nu a fost prea apropiata sau chiar nu ai avut contact de-a lungul vietii cu acesta, daruirea unei coroane funerare se poate face in semn de respect si sprijin pentru familia indurerata. Exista si cazuri in care se pot oferi aranjamente funerare in numele unui colectiv, la locul de munca, in cadrul unei institutii etc. In acest context mesajul folosit poate sa exprime exact motivul pentru care oferi acest aranjament: in semn de respect, omagiu si dorinta de a sprijin pe cei indurerati. Cele mai potrivite mesaje sunt:

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87