Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Ce scriem pe panglica unei coroane funerare? Mesaje de condoleante

Desi nu exista cuvinte care sa exprime tristetea si durerea pe care moartea unei persoane le provoaca, intotdeauna vom alege un mesaj potrivit pe care sa il scriem pe panglica unei coroane funerare. Aceste ultime cuvinte sunt importante pentru ca reprezinta esenta tuturor lucrurilor pe care nu am apucat sa le spunem, poate, celor plecati dintre noi. Iata cateva mesaje cu impact, totodata sobre, pe care le putem scrie pe panglica unei coroane funerare.

Mesajele de condoleante

In mod normal, coroanele funerare vin insotite de o panglica dubla sau de una simpla, dispusa pe diagonala, in functie de cerintele clientului. Fiind vorba de un spatiu limitat, mesajele de condoleante sau mesajele funerare trebuie sa fie scurte, sincere si concise.

Daca panglica este dubla, vom scrie numele persoanei/persoanelor care trimit coroana funerara (numele rudelor sau gradul de rudenie - fiul, mama, nepoata etc.) si mesajul nostru. In cazul in care panglica este simpla, scrierea se face pe ambele parti.

Iata care sunt cele mai potrivite mesaje de condoleante de scris pe panglica unei coroane funerare:

Aceste mesaje pot fi adaptate in functie de statutul celui decedat.

Evident, si compozitia coroanei funerare sau a aranjamentului funerar este importanta. Florile alese pentru o coroana funerara isi au semnificatia si mesajul lor. Astfel, acordati importanta si florilor pe care le alegeti: coroanele funerare, prin compozitia lor florala, intensifica mesajul de condoleante pe care il alegem.

Pentru o alegere impecabila, echipa Coroane Funerare Bucuresti va sta la dispozitie, asigurandu-va servicii ireprosabile, coroane funerare moderne sau traditionale atent lucrare si livrare gratuita oriunde in Bucuresti in cel mai scurt timp.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87