Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Avantajele de a comanda coroane cu plata online, cu depunere direct la capela

Trecerea in nefiinta a celor apropiati este cu siguranta un moment greu din viata noastra. Ne coplesesc gandurile, durerea si tristetea si uneori nu avem puterea sau posibilitatea de a participa la ceremonia funerara pentru a depune o jerba sau o coroana mortuara si a transmite condoleante familiei indoliate.

In mod obisnuit, in astfel de situatii apelam din timp la o florarie unde alegem modelul de coroana dintr-un catalog, achitam un avans, iar in ziua inmormantarii mergem sa ridicam aranjamentul comandat, il achitam si apoi ne deplasam la biserica sau la cimitirul unde are loc ceremonia, pentru a depune personal aranjamentul.

Cu toate acestea, din diverse motive, precum aflarea in ultimul moment a vestii, programul de la locul de munca sau alte obligatii programate in aceeasi zi, poate fi imposibil să fim prezenti fizic la evenimentul respectiv pentru a depune personal o coroana de flori. De aceea, poti lua in considerare varianta de a comanda coroane funerare online, pe internet, urmand ca depunerea la capela sa fie efectuata de catre floraria online unde ai plasat comanda.

Depunere coroane funerare cu plata online

Daca alegi livrarea coroanelor direct la capela sau biserica, vei beneficia de calitatea si de prospetimea florilor. Floraria noastra executa coroanele si aranjamentele funerare pe loc, inaintea depunerii sau livrarii catre client.

Principalul avantaj al comenzii cu plata online il reprezintă timpul si comoditatea. Stim ce inseamna sa afli pe nepregatite ca cineva drag a decedat. Daca nu poti sa ajungi la inmormantare sa depui personal coroana, va trebui sa te asiguri ca apelezi la o firma care va realiza si depune aranjamentul in numele tau, in cele mai bune conditii.

Pe CoroaneFunerare.com poti plasa comanda in maxim 2-3 minute, platind online, cu cardul si vei rezolva toate aspectele ce tin de plata si livrare direct din fata calculatorului sau de pe telefonul mobil! Alegi aranjamentul dorit, completezi mesajul de pe panglica atasata coroanei sau jerbei funerare si efectuezi plata cu cardul, in siguranta! Astfel, ultimul omagiu este transmis extrem de rapid, iar coroanele funerare sunt depuse la capela, biserica sau la cimitir in cateva ore de la comanda.

Depunere gratuita in Bucuresti

Pretul produselor include transportul, respectiv depunerea coroanei de flori oriunde in Bucuresti si ne asiguram ca aceasta sa ajunga in cele mai bune conditii de temperatura.

Ai nevoie de ajutor sau de mai multe informatii? Iti stam la dispozitie cu suport telefonic si prin e-mail, ajutandu-te sa alegi coroana potrivita si stabilind totodata toate detaliile pentru depunerea coroanei de flori la capela.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87