Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Cum trimiti coroane funerare din strainatate?

In situatia nefericita in care o persoana draga tie s-a stins din viata, distanta nu ar trebui sa fie un impediment. In aceste momente dificile iti poti transmite condoleantele cu ajutorul coroanelor funerare. Florile poarta mesaje si transmit emotii. Chiar daca te afli departe, ai posibilitatea de a comanda online aranjamente funerare care sa fie transmise familiei indoliate sau depuse direct la capela, biserica sau cimitir. Citeste in acest articol cum poti trimite coroane funerare in Bucuresti si Ilfov de oriunde de pe glob!

Comanda online aranjamente funerare

In cazul in care te afli in imposibilitatea de a ajunge la inmormantare, colegii nostri se vor asigura ca omagiile si condoleantele vor fi primite de catre cei dragi. Site-ul CoroaneFunerare.com este special creat pentru a sprijini oamenii care trec printr-o perioada dificila si care se afla departe de casa. Ne-am intalnit foarte des cu aceasta situatie, avand clienti din toata lumea - Franta, Germania, Austria, SUA, Marea Britanie etc.

Pe site vei gasi zeci de modele de coroane funerare clasice sau de lux, jerbe, buchete funerare, cosuri cu flori, cruci sau inimi funerare. Trebuie sa alegi produsul dorit, sa completezi mesajul de pe panglica funerara, sa selectezi plata cu cardul si sa completezi datele de livrare. Transportul este gratuit oriunde in Bucuresti! Cu ajutorul platii cu cardul cumperi rapid de oriunde din lume, iar noi ne ocupam ca produsul tau sa ajunga la destinatie si mesajul tau sa fie primit de catre apropiati.

Depunem coroane funerare la capela, cimitir sau biserica

Va punem la dispozitie un serviciu gratuit de depunere la capela cimitirului fara sa fie necesara prezenta dumnevoastra. Curierii nostri se vor asigura ca produsul ajunge in forma perfecta la capela, cimitir sau biserica oriunde in Bucuresti si Ilfov. Daca te afli in afara tarii si iti doresti sa transmiti sincerele condoleante in cel mai frumos fel, alege depunerea gratuita la capela. Noi ne asiguram ca produsul ajunge la locul stabilit in cel mai scurt timp. Pentru ca aranjamentele funerare sunt confectionate in aceeasi zi din flori proaspete, produsul va rezista mai mult timp.

Transmite mesajul dorit

Chiar daca nu poti fi prezent la tristul eveniment, distanta nu trebuie sa te impiedice sa-ti transmiti sincerele regrete fata de o persoana draga plecata dintre noi. Florile au capacitatea de a transmite emotii si impresioneaza prin insasi efemeritatea lor, fiind un simbol al vietii omului. Coroanele funerare din flori naturale sunt singurele capabile sa transmita dragoste eterna si respect.

Indiferent de tipul de aranjament ales, coroanele clasice, jerbele, cosurile cu flori, buchetele, inimile sau crucile funerare vor reusi sa impresioneze. Mesajul de pe panglica funerara este cel care conteaza cu adevarat. Este un mod unic prin care iti poti transmite ultimele ganduri si sentimente fata de cel trecut in nefiinta. Scrie ce gandesti sau alege mesajul care transmite ceea ce simti Nu uita sa te semnezi, pentru ca astfel familia indoliata sa stie ca ii esti alaturi.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Comanda rapida - 0374.87.74.87