Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Comanda coroane funerare online. Plata cu cardul si depunere gratuita in Bucuresti

Comandati jerbe, coroane si buchete funerare si platiti cu cardul, iar noi ne ocupam de depunerea rapida la capela, biserica sau la cimitir!

Toate aranjamentele funerare din floraria noastra online sunt executate pe loc, din flori naturale, si pot fi livrate in minim 2-3 ore oriunde in Bucuresti! Urmati 3 pasi simpli pentru a trimite un omagiu familiei chiar si atunci cand nu puteti participa la slujba de inmormantare!

1. Comandati pe loc coroana de flori cu plata online

Avem peste 15 ani experienta in domeniul aranjamentelor funerare, si peste 100 de modele de coroane si jerbe de flori in portofoliu.

Nu trebuie decat sa alegeti de pe site coroana funerara dorita si sa efectuati comanda online cu plata prin card. Nu uitati sa completati mesajul ce va fi imprimat gratuit pe panglica ce insoteste produsul comandat.

2. Floraria noastra executa coroana funerara in max. 2 ore

Toate comenzile din atelierul nostru sunt lucrate in mod uzual in maxim 2 ore de la efectuarea si confirmarea platii, iar livrarea in Bucuresti este realizata gratuit in cateva ore, prin curieri proprii.

Comenzi online:
NON STOP

Program call center:
Luni-Vineri 09-19

Livrari comenzi confirmate si executate:
Luni-Vineri 08-20, Sambata-Duminica 08-14

Apelati cu toata increderea la serviciile noastre: CoroaneFunerare.com garanteaza implicit si explicit pentru calitatea produselor, fiind cel mai mare magazin online de profil din Romania, cu mii de clienti multumiti si peste 15 ani de experienta in domeniu.

3. Depunerea la capela in Bucuresti sau Ilfov este realizata in aceeasi zi

Livrarea este efectuata la adresa stabilita cu dvs. (la domiciliu, la locul de munca, la biserica sau capela cimitirului) si este gratuita in Bucuresti! In cazul in care comanda trebuie livrata in regim de urgenta putem ajunge la destinatie in maxim 2-3 ore de la confirmarea comenzii, oriunde in Bucuresti si in maxim 4 ore pentru judetul Ilfov.

Prezenta dvs. la ceremonie nu este necesara, ne ocupam noi de depunerea coroanei funerare la cimitir sau biserica oriunde in Bucuresti si Ilfov!

Aveti nevoie de mai multe informatii?

Va stam la dispozitie la telefon 0374.87.74.87 sau pe adresa contact(la)coroanefunerare(punct)com.

Recomandari ale clientilor nostri:

5 stele Narcis B., AlfaKinetix SRL

"Avem o relatie foarte veche si foarte buna cu CoroaneFunerare.com consolidata prin atentia si implicarea acestor oameni harnici si seriosi in toate evenimentele nefericite la care firma noastra participa cu tribute funerare. Intotdeauna am platit in avans (plata online cu card de credit) si de fiecare data am fost placut surprinsi de eleganta coroanelor de flori si de promptitudinea depunerii la cimitir sau biserica."

Alege din peste 100 modele de aranjamente funerare:

coroane funerare jerbe cosuri buchete cruci si inimi din flori

Comanda rapida - 0374.87.74.87