Mesaj sincere condoleanțe
Închide
Coroane si jerbe funerare

Ce flori sa alegi pentru coroane funerare rezistente?

O intrebare care ne este adresata frecvent de catre clientii nostri este ce coroana funerara sa aleaga astfel incat sa reziste pe parcursul a mai multor zile. Longevitatea aranjamentului funerar este data de florile folosite. In acest articol va venim in ajutor cu cateva sfaturi pentru alegerea unor aranjamente care sa reziste in timp!

Care sunt cele mai rezistente flori?

Florile semnifica delicatete si puritate, fiind comparate cu sufletul celui care pleaca in nefiinta. In traditia de inmormantare, coroanele funerare simbolizeaza frumusetea Raiului. Atunci cand iti doresti sa pastrezi prospetimea coroanei pentru mai multe zile trebuie sa alegi flori care nu necesita ingrijire speciala. Deoarece florile ocupa un loc important in ceremonia funerara, fiind mesager al sentimentelor, este necesar sa le alegi pe cele potrivite pentru a trasmite un ultim omagiu.

Flori care se mentin proaspete pe o perioada indelungata:

Garoafa: Simbol al afectiunii, garoafele impresioneaza prin forma lor asemenatoare cu cea a unor ciucuri. Aceste flori sunt potrivite pentru toate buzunarele si rezista timp indelungat fara a fi udate.

Trandafirul: Trandafirii sunt flori rezistente, puternice si impunatoare, care se gasesc in numeroase culori. O coroana funerara cu trandafiri va rezista fara probleme!

Crizantema: Crizantemele rezista la temperaturi scazute si sunt des folosite in aranjamente funerare. Exprima cel mai bine puritatea si sinceritatea, fiind perfecte pentru a simboliza dragostea purtata celui decedat.

Anthurium: O floare cat se poate de inedita prin forma si coloristica, anthurium exprima exoticul si eleganta. Rezista foarte mult, insa nu la temperaturi scazute. Noi iti recomandam jerba cu anthurium si crizanteme

Ce flori sunt mai pretentioase?

Exista cateva flori mai pretentioase care, desi sunt extrem de frumoase, nu au o durata de viata prea lunga. Daca urmeaza sa transporti coroana funerara si ai nevoie de longevitate, evita sa alegi crinul si orhideea. Aceste flori sunt foarte frumoase si se regasesc in aranjamente de lux, dar au nevoie de o ingrijire mai speciala.

Aranjamente funerare care te-ar putea interesa

Coroana garoafe Coroana garoafe
195 lei
Comanda rapida - 0374.87.74.87