Mesaj sincere condoleante
Închide
Coroane si jerbe funerare

Ce flori sa alegi pentru coroane funerare rezistente?

O intrebare frecventa care ne este adresata de catre clientii nostri este ce coroana funerara sa aleaga astfel incat sa reziste pe parcursul a mai multor zile. Longevitatea aranjamentului funerar este data de florile folosite. Pe site-ul nostru avem numeroase modele de coroane funerare pentru a satisface nevoile tuturor. In acest articol va suntem in ajutor cu cateva sfaturi pentru alegerea unor aranjamente de longevitate!

Care sunt cele mai rezistente flori?

Florile semnifica delicatete si puritate fiind comparate cu sufletul celui care pleaca in nefiinta. Coroanele funerare in traditia de inmormăntare simbolizează frumusetea raiului. Atunci cand iti doresti sa pastrezi prospetimea coroanei pentru mai multe zile trebuie sa alegi flori care nu necesita ingrijire speciala. Deoarece florile ocupa un loc important in ceremonia funerara, exprimand sentimente puternice, este necesar sa le alegi pe cele potrivite pentru a trasmite un ultim omagiu. Pe site-ul nostru exista aranjamnete funestre cu gerbera, crizantema, crin, garofe, orhidee, cale, anthurium si trandafiri, in zeci de combinatii. In functie de mesaj, buget si model iti poti transmite regretele eterne, iar unele coroane sunt foarte rezistente.

Flori care se mentin proaspete pe o perioada indelungata:

Garoafa: Simbol al afectiunii, garoafele impresioneaza prin forma acestora, asemenea unor ciucuri. Aceste flori sunt potrivite pentru toate bugetele si rezista timp indelungat fara a fi udate. Acceseaza acest link pentru a vedea toate coroanele cu garoafe: www.coroanefunerare.com/coroane-funerare-garoafe.html

Trandafirul: Este o floare rezistentă, puternica si impunătoare care se gaseste in numeroase culori. O coroana funerara cu trandafiri va rezista fara probleme! Poti alege Coroana funerara din trandafiri rosii, sau din trandafiri albi.

Crizantema: Aceasta floare rezista la temperaturi scazute si este des folosita in aranjamente funestre. Exprima cel mai bine puritatea si sinceritatea, fiind perfecta pentru a exprima dragostea sincera fata de cel decedat.

Anthurium: O floare cat se poate de inedita prin forma si coloristica, anthurium exprima exoticul si eleganta. Rezista foarte mult, insa nu temperaturilor reci. Noi iti recomandam Jerba anthurium si crizanteme

Ce flori sunt mai pretentioase?

Exista cateva flori mai pretentioase care, desi sunt extrem de frumoase, nu au o durata de viata prea lunga. Daca urmeaza sa transporti coroana funerara si ai nevoie de longevitate, evita sa alegi crinul si orhideea. Aceste flori sunt foarte frumoase si se regasesc in aranjamente de lux, dar au nevoie de o ingrijire mai speciala.

In momentele cele mai triste momente, coroanefunerare.com vine în sprijinul persoanelor indoliate. Noi va oferim servicii funerare de calitate la cele mai bune preturi!

Aranjamente funerare din articol

Coroana garoafe Coroana garoafe
145 lei
Comanda rapida - 0374.87.74.87